20 / 04 / 2024

Rusya Dünya Kupası

Rusya Dünya Kupası

Rusya Federasyonu'nda gerçekleştirilecek FIFA 2018 Dünya Kupası'na yönelik yaklaşık 50 milyar dolarlık yatırım, Türk müteahhitlerin ilgisini Rusya'ya yöneltti.

İngiltere ekonomisi şaşırttı! Ülke, dünya piyasalarına sürpriz yaptı. Düşüş bekleniyordu, beklentilerin aksine büyüdü

Dünya ekonomisinin içinde olduğu küçülme trendine karşın İngiltere ekonomisi beklenenin aksine büyüme gösterdi. “Dünya Kupası etkisi” olduğu düşünülen İngiliz ekonomisindeki bu durum kalıcı olur mu, dünyadaki dengeleri nasıl etkiler? İşte yanıtı…

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Vivo V25 cep telefonuna ilgi Dünya Kupası’nın resmi akıllı telefonu olmasının ardından patlama gerçekleşirdi. Peki Vivo V25’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte o detaylar…

A101’den Coca-Cola Zero alan Dünya Kupası’na gidiyor! O bilet cebinize nasıl gelir?

Katar’da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’nı stadyumda izlemek ister misiniz? Özellikle sporseverlerin ilgisini çekecek bir kampanya haberi geldi A101’den…  A101 mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L ürün alan 60 şanslı kişi, Katar'da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası’na gidip maç izleyecek.

A101’den Coca-Cola Zero Sugar al, Dünya Kupası’nı Katar’da tribünden izle! Detaylar haberde!

A101 zincir mağazalarından Coca-Cola Zero Sugar 4x1L alan şanslı 60 kişi Katar’da düzenlenecek Fifa Dünya Kupası’na katılma hakkı elde edecek. İşte kampanya detayları!

Dünya ekonomisini buz kestiren haber! Askıya aldılar, her şey daha kötüye gidecek

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünya ekonomisini derinden etkilemişti. Ülkeler iki ülkeden barış beklerken, müzakereler askıya alındı. Dünya ekonomisi bu haberden sonra yine karalar bağladı. Enflasyon ve hayat pahalılığının sürmesi bekleniyor.

Dünya ekonomisi karıştı! Rusya'dan dev ülkeye yaptırım kararı

Rusya ve Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya da dünya ekonomisini karıştıracak hareketlerde bulunmaya devam ediyor. Rusya, Japonya'ya da yaptırım uyguladı.

Dünya ekonomisi bu haberle sarsıldı! Resmen ihracat yasağı getirdiler

Rusya Devlet Başkanı Putin'in bugün imzaladığı kararname ile bazı ülkelere ihracat yasağı getirildi. Bu gelişmenin dünya ekonomisinde olumsuz etki yaratması bekleniyor.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Katar'da FIFA Dünya Kupası'na özel '2022' şeklinde bina inşa edildi!

Katar, 2022'de FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak. Katar'da 2022 Dünya Kupası'na özel inşa edilen '2022' şeklinde bina hizmete açıldı...

2022 Dünya Kupası hazırlıklarının yüzde 75'ini tamamlayan Katar'da kutlama!

2022 FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan Katar'da, inşaat çalışmalarının yüzde 75'lik kısmının tamamlanması nedeniyle işçilerin katıldığı bir kutlama gerçekleştirildi...

Doha metrosu 2022 Dünya Kupası için hazırlanıyor!

2022 FIFA Dünya Kupası için hizmete girecek Doha metrosu sayesinde taraftarlar aynı gün içinde birden fazla maç seyredebilecek...

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Rusya Dünya Kupası Haberi

Rusya Dünya Kupası

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, “Dünya Kupası, giderek büyüdüğümüz Rusya pazarında bizim için yeni fırsatlar sunacak” dedi.


Rusya'nın iki büyük gazetesi Pravda ve Kommersant, Türk müteahhitlerinin 2018 Dünya Kupası yatırımlarına ilgisini sayfalarına taşıdı. Bugünkü sayılarıyla birlikte okucularına sundukları Global Connection adlı ekte, Türk yatırımcıların potansiyellerini ortaya koyan Pravda ve Kommersant, Türkiye'nin müteahhitlik hizmetlerinde Çin'in ardından dünya ikincisi olduğunu belirtti.


Son 3 yılda Rusya’da gerçekleştirilen Türk müteahhitlik yatırımlarının toplam değerinin 10 milyar dolara ulaştığı kaydedilen yazıda, şu görüşlere yer verildi: “Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidinin 42'si Türk firması. Türkiye, bu alanda Çin’den sonra dünyada ikinci sırada.”


Müteahhitler Birliği: Rusya'da yeni fırsatlar var


2018 Dünya Kupası için 50 milyar doları aşması beklenen yatırımların “Türklerin radarına girdiğini” belirten Pravda ve Kommersant gazeteleri, Türkiye Müteahhitler...