28 / 03 / 2024

rusya en çok konut projesi nerede

rusya en çok konut projesi nerede

Rusya’da kişi başına düşen konut inşaat alanının hangi bölgelerde daha yoğun olduğuna dair Tsian emlak şirketi resmi verileri araştırdı. Araştırma sonuçlarına göre, ilk sırada Leningrad ili yer alıyor...

Ne peynir ne süt ne de un bu kadar gitmedi... Marketlerde en çok bu satıldı. Siz de ekin zengin çiftçi olun

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında meydana gelen savaştan sonra en çok satılan ürünlerden biri olan ürün çiftçilerin iştahını kabarttı. İşte o ürün hakkındaki detaylar...

En çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den konut alıyor?

Geçtiğimiz Ağustos ayında yabancı vatandaşlara yapılan konut satışları göre %10,1 azalarak 5 bin 273 oldu. Uyruklara göre en çok konut satışı yapılan ülke Rusya oldu. İşte haberin devamı…

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Avrupa'da otomobil satışları düştü en ok satan marka belli oldu

Küresel ekonomide yaşanan yüksek enflasyon ve resesyon kaygısı otomobil satışlarına da yansıdı. rusya Ukrayna savaşının etkilediği Avrupa Birliği ülkelerinden otomobil satışları düşmeye devam ediyor. Açıklanan verilere göre kıtada en çok satılan marka belli oldu.

Yabancılar en çok konutu hangi şehirden aldı?

Türkiye genelinde konut satışları Mart'ta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 arttı ve 111 bin 241 oldu. Lüks gayrimenkul brokerı Songül Toprak Özsan, "Mart ayında en çok İranlılara satış yapıldı. İran’ı Rusya, Afganistan ve Kazakistan vatandaşları izledi" dedi.

Ömer Akca: Palandöken'e en çok Polonya'dan talep var!

Dünyada önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'de, sporcu ve kayak tutkunları, kayağın keyfini çıkarıyor. Bir otelin idari işler müdürü Akca: "En çok Polonya'dan talep var. Bunu İran ve Rusya takip ediyor" dedi.

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke!

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

rusya en çok konut projesi nerede Haberi

rusya en çok konut projesi nerede

Tsian emlak şirketi Rusya’da en fazla konut satışının nerede gerçekleştiği ile ilgili resmi verileri inceledi. Kommersant gazetesinin ilettiği araştırma sonuçlarında, Rusya’da bugün kişi başına ortalama en fazla konut inşaatının olduğu yerin Leningrad ili olduğu yer aldı.

Türk Rus'un internet sitesinde yer alan habere göre, Leningrad’da Ocak-Eylül 2019 ayları arasında 1,68 milyon metrekare (kişi başı 0,91 metrekare) konut inşaatı yapıldı.

Bu sonuca rağmen Leningrad ilinde ilk dokuz ayda tamamlanan konut sayısında, 2018 Ocak-Eylül ayları arasına göre yüzde 20 düşüş kaydedildi. 

İkinci olarak Moskova’da kişi başına 0,76 metrekare konut inşaatı düşüyor. Aynı dönemde Moskova ilinde tamamlanan konutların toplam alanı ise 5,8 milyon metrekare olarak belirlendi.

Lipetsk ili isekişi başı 0,72 metrekare konut inşaatı ile üçüncü sırada. 

Ocak-Eylül döneminde Rusya genelinde tamamlanan konutların toplam alanı ise 2018...