29 / 03 / 2024

rusya Sur Çelik Kapı

rusya Sur Çelik Kapı

Avrupa pazarının, birliğin genişlemesi sonrasında güvenlik problemleri nedeniyle çelik kapıya yönelmesi Türk üreticilere yeni kapı açtı. Sur Çelik Kapı, üretiminin yüzde 15'ini ihraç ediyor ve Rusya'da üretim yapmak için yatırıma hazırlanıyor...

Türkiye'den Rusya ve Çin'den gelecek çelik ithalatında damping önlemi

Türkiye, Çin ve Rusya'dan ülkeye sokulacak çelik ürünlerinde yaılabilecek dampinge karşı önlem almaya karar verdi. Söz konusu karara ilişkin tebliğ Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Demir-çelik sektöründe çifte kota kıskacı endişe yaratıyor!

Demir-çelik sektörü, son yıllarda yükselen gümrük duvarlarından olumsuz etkileniyor. ABD'den sonra AB'nin getirdiği kota kısıtları nedeniyle üretim ve ihracatta kan kaybı var. 2020'de çare Afrika, Hindistan, Çin ve Rusya gibi alternatif pazarlarda aranacak...

AB'nin çelik ithalatı kısıtlaması, Rus ve Türk şirketlere yaradı!

AB'nin getirdiği geçici çelik ithalatı kısıtlamasının Türkiye ve Rusya'ya yaradığı ve iki ülkenin ilk 9 aydaki ihracatının yüzde 56-57 arttığı belirtildi...

Sur Çelik Kapı, Carved modeliyle dikkat çekiyor!

Yaşam alanlarında farklılık arayanlara çözümler sunan Sur Çelik Kapı Carved modeli ile dekorasyonda fark yaratıyor.

Sur Çelik Kapı'nın Sur Wall serisi katılımcılardan tam not aldı!

Sur Çelik Kapı, bu yıl 23-27 Mayıs tarihlerinde 40. kez gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da 6 yeni modellini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Yeni nesil Sur Wall sitemini de katılımcıların beğenisine sunan Sur Çelik Kapı, fuarın en dikkat çeken ismi oldu.

Mimarlar, İstanbul surlarını yerinde inceledi!

Sur Çelik Kapı, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. İstanbul’un tarihi surlarını gezen mimarlar, Ortaçağ’dan günümüze kadar gelen İstanbul surlarını yerinde inceleme şansı yakaladı.

Sur Çelik Kapı Thin Line ile beyazın tüm saflığı evinize yansısın!

Sur Çelik Kapı, Thin Line modeliyle takipçilerinin karşısına çıkıyor. Baharın canlanışını evlere yansıtan Thin Line, estetik duruşunun yanı sıra son derece emniyetli teknolojisiyle de hayranlık uyandırıyor.

Sur Çelik Kapı'dan bahar ürünleri!

Sur Çelik Kapı, baharın gelişini yeni ürünleriyle kutladı. ‘Birim’ modeli geliştiren Sur Çelik Kapı rengarenk dünyasını evlere taşıyacak.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Sur Çelik Kapı'dan çift taraflı tasarım!

Sur Çelik Kapı, alıcısına beğendiği kapının iç yüzeyini farklı dış yüzeyini farklı renklerde seçme imkanı sunuyor.

Sur Çelik Kapı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Deprem riski için kanca sistemli kapılar tercih edilmeli!

Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, depremlerin oluşturabileceği hasarları azaltmanın en etkin yolunu anlattı. Pekgüzel, en etkin yolun depreme dayanıklı yapılar inşa etmekten geçtiğini söyledi.

Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşam sunuyor!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyle tasarladığı Forked modelini kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Yeni Forked modelinde, her dönemin vazgeçilmezi ahşap rengini değerlendiren Sur Çelik Kapı, huzurlu ve güvenli yaşamın kapılarını en estetik şekilde açıyor.

rusya Sur Çelik Kapı Haberi

rusya Sur Çelik Kapı

Türkiye pazarında 1930 yılından beri Aydın'da kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı Rusya'da üretime hazırlanıyor. Üretimlerinin yüzde 15'ni ihraç ettiklerini söyleyen Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, çelik kapıların, asayiş sorunu hırsızlık oranlarının yüksek olduğu, gelir düzeyleri arasından yüksek farklar olan Rusya ve Ortadoğu gibi toplumlarda daha çok kullanıldığına işaret ederek "Avrupa pazarı ise Avrupa Birliği'nin genişlemesiyle birlikte çelik kapıya yöneldi. Türkiye bu konuda ciddi bir üretim üssü haline geldi. Tüketici öncelikle güvenlik daha sonra tasarım bekliyor. Bu müşterinin yaşadığı bölgeye göre de değişmekte. Güvenlikli bir sitede tasarım ön planda oluyor" dedi. Avrupa'da Fransa ve Almanya; Ortadoğu'da İran, Irak'ta nitelikli bayileri olduğunu aktaran Pekgüzel, Azerbaycan, Kuzey Afrika, Orta Afrika'da ise satıcılarının bulunduğunu söyledi. "Ortadoğu'da yaşanan...