25 / 04 / 2024

Ryan Giggs Manchester projesi

Ryan Giggs Manchester projesi

Dünyaca ünlü futbolculardan Ryan Giggs ve Gary Neville'ın 200 milyon sterlinlik kentsel dönüşüm planına karşı kampanya başlatıldı.

Manchester’da lüks konut sektörü ivme kazandı!

Binlerce çalışanı olan küresel şirketlerin yer değiştirmesi kitlesel göç hareketini de oldukça tetiklerken Manchester’daki lüks konut sektörünün ivmesini de artırdı

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Sarıyer'de ev fiyatına Manchester’da daire alınabiliyor!

Hızlı bir şekilde artış gösteren konut fiyatları yerli yatırımcıyı yurt dışına yönlendirdi. Türk yatırımcılar en fazla ilgiyi İngiltere’nin kuzey bölgesine gösteriyor.

İstanbul Havalimanı'nda 'Şampiyonlar Ligi Finali' rekoru 

İstanbul Havalimanı'nda bugün  toplam bin 749 uçuş ile Türk sivil havacılık tarihinde tüm zamanların hava trafik rekoru kırıldı. Aynı zamanda havalimanı, Manchester City-Inter arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İstanbul'a gelen 214 özel jeti de ağırladı. 

PlayStation 5 fiyatları düşecek mi? PS5'te indirim sinyali!

PlayStation 5 stok sorunu çözülüyor. Sony CEO`su Jim Ryan PS5 için 2023 hedeflerini paylaştı. Peki fiyatlar düşecek mi? Playstation fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Homes Emlak Danışmanlık Pazarlama Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Albasha ve Mohamed Khaled Megahed Shedıd ortaklığında kuruldu.

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ryan Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abuduhelılı Maımaıtınıyazı ve Yunchuan Cheng ortaklığında kuruldu. 

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

Messi Miami'den 8 milyon Euro'ya ev aldı!

Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan, ismi PSG ve Manchester City ile anılan Lionel Messi, Miami’de 8 milyon Euro'ya lüks bir ev aldı. 

Film yapımcısı Ryan Felton lüks ev aldı!

Film yapımcısı Ryan Felton’un iki ICO’dan elde ettiği gelirleri kötüye kullandığı ve kripto paralarla Ferrari ve lüks ev aldığı iddia edildi.

Hakkari'de sosyal hayatın geliştirilmesi için yeni tesisler kuruluyor!

İçişleri Bakanlığı'nca görevlendirilen Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların artırılması için Gola Züryan Göletini ıslah ederek etrafında bisiklet ve yürüyüş yolu, kafe ve dinlenme alanın yer alacağı sosyal tesis kuracak.

Ryan Giggs Manchester projesi Haberi

Ryan Giggs Manchester projesi

Historic England (Tarihi İngiltere) adlı özerk kamu kuruluşu, iki gökdelenin yanı sıra beş yıldızlı bir otel, daireler ve restoranları da içeren bu planın "kentin değerli mirasını" tehdit ettiğini söyledi.


Kentin merkezindeki Jackson's Row bölgesine yönelik projenin hayata geçmesi durumunda Manchester'ın 1800'lerden kalma ünlü barı Sir Ralph Abercromby Pub ve eski bir polis karakolu binasının da yıkılması gerekecek. Manchester United'ın efsane futbolcuları, bu projeyle bölgenin gelişeceğini savunuyor.



BBC dizisi Life on Mars'taki (Mars'ta Yaşam) bara ilham verdiği düşünülen The Sir Ralph Abercromby (solda) ve Refom Sinagogu da (sağda) yıkımla karşı karşıya kalacak


'GERİ DÖNDÜRÜLEMEZ ZARAR'

Ryan Giggs ve Gary Neville, Manchester Belediye Sarayı yakınlarında bulunan bu bölgenin dönüşümü için hazırladıkları planı Manchester Kent Konseyi'ne sundu. Planda 200 yatağı bulunan 5 yıldızlı bir otel,...