18 / 04 / 2024

Sabahattin Tuğrul

Sabahattin Tuğrul

Netyap Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ümit Doğan, Levent Özgül, Sabahattin Tuğrul tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi'nde kuruldu.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Şentuğ İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Şengül tarafından kuruldu.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Tuğrul Belli kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tuğrul Belli üniversite ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Tuğrul Belli’nin hayatı...

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hay Girişim İnşaat Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Tuğrul tarafından kuruldu.

Hamdi Selçuk Tuğrul hangi bankalarda çalıştı? SPK’da hangi alanda görev aldı? Hamdi Selçuk Tuğrul evli mi?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hamdi Selçuk Tuğrul, hangi kolejden ve hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? İşte Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Selçuk Tuğrul ile ilgili merak edilen her şey...

M. Tuğrul Tekbulut Kimdir? M. Tuğrul Tekbulut ne işle uğraşıyor?

M. Tuğrul Tekbulut kimdir? M. Tuğrul Tekbulut’un mesleği nedir? M. Tuğrul Tekbulut hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’a getirisi ne kadar olacak? Konuşulan rakamlar dudak uçuklattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran tarihinde İstanbul’da oynanacak. Spor ekonomisti Tuğrul Akşar, finalin İstanbul’a getirisine ilişkin, “60 bin taraftar gelir. İstanbul yaklaşık 150 milyon Euro (3.1 milyar TL) kazanır” şeklinde konuştu.

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katt Modern İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Tuğrul Üstündağ, Şerife Canan Sağlıcak, Tamer Toprak ve Tuncay Ergün ortaklığında kuruldu.

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ergin ve Tuğrul Köseoğlu ortaklığında kuruldu.

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Tuğrul Çolak tarafından kuruldu.

Sabahattin Tuğrul Haberi

Sabahattin Tuğrul


Netyap Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ümit Doğan, Levent Özgül, Sabahattin Tuğrul tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Netyap Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)Yurt içinde ve yurt dışında tüm resmi ve özel kuruluşlarının iktisadi devlet teşekkülleri ile belediyelerin , hakiki şahısların , askeri idarelerin ve NATO yönetiminin açtığı her türlü inşaat ve taahhüt ihalelerine katılmak , bu konularda müteahhitlik,yüklenicilik ve taşeronluk yapmak. Normal ticari anlaşmalar dahilinde veya Yap , işlet devret sistemi ile askeri resmi ve ya gayri resmi inşaatları yapmak , yaptırmak , yap işlet devret sistemi ile barajlar , köprüler , yollar Hava alanları,tersaneler,toplu konutlar,tatil köyleri , konutlar, sosyal tesisler ve bilumum inşaat işleri...