16 / 04 / 2024

şabanözü toki başvuruları

şabanözü toki başvuruları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Çankırı Şabanözü başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan konutlar için başvurular 10 Haziran'da sona eriyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Şabanözü projesinde yer alan 68 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri resmen belli oldu! Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? Fiyatlara inanamayacaksınız!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan konutlar satışa çıktı. Peki Bolu TOKİ başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Bolu Mudurnu başvuru tarihleri ve fiyat listesi...

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar? Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yıldızeli TOKİ fiyat listesi!

TOKİ Sivas fiyatları ne kadar ve Sivas Yıldızeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte Sivaslıların yüzünü güldüren TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı Şabanözü son başvuru tarihi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Zonguldak Üzülmez başvuruları 7 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Üzülmez projesinde bulunan 269 adet konut için başvurular 7 Eylül'de başlıyor...

Eskişehir Söğütözü TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Eskişehir Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan'da başlıyor!

Tepebaşı Söğütözü TOKİ başvuruları 29 Nisan tarihi itibariyle başlıyor. Projeden 543,94 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni Oluközü projesinde yer alan daireler için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Çankırı Aşağıpelitözü TOKİ projesinde yer alan 965 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Aksaray Taşpınar Belediye Projesi kapsamında B1 tipi 10 adet (2+1) ve C tipi 25 adet (3+1) olmak üzere toplam 35 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Aksaray Taşpınar TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları!

TOKİ'nin Ankara Turkuaz Vadisi projesinin stoklarında yer alan 5 adet konut ön şartsız kurasız olarak açık satışa sunuluyor. Peki, Ankara Turkuaz Vadisi TOKİ başvuruları ne zaman?

Kırıkkale Hacıbey Yahşihan TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Kırıkkale Hacıbey Yahşihan projesindeki stoklarda yer alan 2 adet konut kurasız olarak satılacak. TOKİ Kırıkkale Hacıbey Yahşihan başvuruları bugün başladı.

Samsun Ladik 2. etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 14 adet konut mevcut hali ile; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak. Samsun Ladik 2. etap TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

240 konutluk TOKİ Edirne Keşan Yenimuhacir Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılacak. Edirne Keşan Yenimuhacir TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

şabanözü toki başvuruları Haberi

şabanözü toki başvuruları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı Şabanözü projesinde 68 adet konuta yer veriliyor. 

TOKİ Şabanözü projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projedeki konutlar kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. 

Şabanözü TOKİ projesindeki konutlar kuralı satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Projedeki konutların kura çekilişi 21 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuru dönemininin 1 Aralık tarihinde başladığı TOKİ Çankırı Şabanözü projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. 

Şabanözü TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 178 bin 111 TL, en yüksek konut bedeli 251 bin 906 TL olarak belirlendi. Projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Çankırı Şabanözü projesinde en düşük peşinat bedeli 17 bin 811 TL, en yüksek peşinat bedeli 25 bin 190 TL...