23 / 04 / 2024

Sabri Acaroğlu

Sabri Acaroğlu

FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Acaroğlu, Mustafa Çetinkaya, Sabri Acaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhüseyinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Osman Serhat Hacıhüseyinoğlu ve Sabri Hacıhüseyinoğlu ortaklığında kuruldu.

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esq Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de eyüp Sabri Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlakyap Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mevlüt Acaroğlu ve Murat Hazan ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Sabri Sarıoğlu Nişantaşı'ndaki mağazasını kapattı!

Futbolcu Sabri Sarıoğlu futboldan elde ettiği gelirle ticarete atılıp mağaza açmıştı. Sarıoğlu Nişantaşı'nda açtığı mağazayı kapattı.

Sabri Sarıoğlu, Nişantaşı'nda optik mağazası açtı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin milli futbolcusu Sabri Sarıoğlu, İstanbul'da optik mağazası açtı.

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acaroğlu Mühendislik Mimarlık Harita İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Acar tarafından kuruldu.

Sabri Sarıoğlu Amerika'dan ev aldı!

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu ile pilot eşi Yağmur Sarıoğlu'ndan sürpriz yatırım. Ünlü çift, Amerika'dan ev almaya karar verdi.

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Acaroğlu, Mustafa Çetinkaya, Sabri Acaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 11 Mayıs'ta kuruldu.

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sabri İbrahimoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Temmuz'da Ümraniye, Madenler Mahallesi'nde kuruldu.

Sabri Paşayiğit kimdir?

Mimar Sabri Paşayiğit, Eroğlu Ekşinar ve Avrupa Konakları gibi markalı konut projelerini tasarladı. Sabri Paşayiğit'in Zafer Murat ile birlikte kurduğu REM Mimarlık Ofisi, 2011'de Sabri Paşayiğit Design Office oldu. Peki Sabri Paşayiğit kimdir?

Sabri Acaroğlu Haberi

Sabri Acaroğlu
FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şerafettin Acaroğlu, Mustafa Çetinkaya, Sabri Acaroğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


FMS Acarkaya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçedüzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...