23 / 04 / 2024

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Tünelleri Müşavirlik İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı Hattı Karayolu Tünelleri ve Bağlantı Yolları İnşaatı Müşavirlik ve Mühendislik Hizmetleri İşi ihalesi 2 Ağustos'ta...

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Sabuncubeli Tünelleri bugün açılıyor!

Yıllardır vatandaşların dört gözle beklediği, Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde 'korkunç tüneller' olarak bahsettiği Sabuncubeli Tünelleri Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor.

Sabuncubeli Tünelleri yarın açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılıyor...

Sabuncubeli Tünelleri 6 gün sonra açılıyor!

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İzmir'deki 35 projesinden birisi olan Sabuncubeli Tünelleri'nde sona gelindi. Bayrama yetiştirilecek olan tünelleri, Başbakan Binali Yıldırım hizmete açacak, geçiş ücretsiz olacak...

Sabuncubeli Tünelleri açılış için gün sayıyor!

Sabuncubeli Tünelleri'nde çalışan tek kadın olan ve kalite kontrol şefliği yapan 8 aylık hamile olan Esra Altın Soylu, hem kızının doğumunu hem de tünellerin hizmete girmesini heyecanla bekliyor 

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri betonla kapatıyor!

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki tünelleri işlevsiz hale getirmek beton duvarla kapatıyor. İsrail ordusu, makineleri ve çalışanları korumak için taşınabilir beton duvarları kullanıyor.

Metro tünelleri nasıl yapılıyor?

En iyi buluşlar arasında sayılan her gün kullanmak zorunda olduğumuz ve hayatımızı kolaylaştıran metroların tünelleri nasıl inşa ediliyor hiç merak ettiniz mi? İşte yapım aşamaları...

Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri'nin iptali istendi!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyeleri Cevdet Bayram ve İsa Öztürk, “Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri” projesinin durdurulması için mahkemeye başvuruda bulundu.

Sabuncubeli Tünelleri’nde son durum!

Bakan Arslan, yapımı devam eden Sabuncubeli Tünelleri’nde incelemede bulundu. Bakan Arslan, “İnşallah 8 Eylül Manisa’nın, 9 Eylül İzmir’in kurtuluş yıl dönümlerinde ışık gördü törenini yapacağız” dedi.

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları Haberi

Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir-Manisa yolunu birbirine bağlayan Sabuncubeli Tünelleri ve Bağlantı Yolları'nın açılışını yaptı. Hürriyet gazetesinde ye alan habere göre, Yıldırım açılış töreni öncesi Manisa tarafından tünele girdi, tünelde makam aracını kendisi kullandı.

Binali Yıldırım, konuşmasına "Duyduk duymadık demeyin, Sabuncubeli Tünellerini açıyoruz, bir hayal daha gerçeğe döndü. Bu büyük eseri bölgeye kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." sözleriyle başladı.

Törenle beş ayrı projenin daha açılışını gerçekleştireceklerini belirten Yıldırım, "Türkiye'nin aydınlık yarınlarını müjdeleyen Sabuncubeli Tüneli hayırlı, uğurlu olsun. İzmir'in, Manisa'nın güzel insanları İzmir'in milletvekili olmaktan, Meclis'te bu güzel şehri temsil etmekten büyük bir bahtiyarlık duyuyorum." diye konuştu.

İzmir'in Türkiye'nin gözbebeği olduğunu ifade eden Yıldırım, büyük bir projeyi İzmir'e kazandırdıkları için büyük mutluluk, sevinç yaşadıklarını söyledi.

Binali Yıldırım, projenin İzmir'e, Manisa'ya hatta İstanbul'a kadar olan...