16 / 04 / 2024

saf gyo ile akiş gyo birleşme 2016

saf gyo ile akiş gyo birleşme 2016

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Haziran 2016 tarihli yönetim kurulu kararı çerçevesinde; SAF GYO A.Ş ile birleşme görüşmeleri ve konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

İdealist GYO Şile'deki 9 bağımsız bölümü kiraya verecek!

İdealist GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 91 ada 205 parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün kiralanması için kurumsal yatırımcılarla görüşmelerini sürdürüyor. 

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında yeni gelişme!

Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin T.C..İstanbul 7. Asliye Ticaret Mahkemesi'nin dosyası ile Vakıf GYO aleyhine açtığı davada, T.C. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Hukuk Dairesi 2019/78 sayılı dosyası ile görülen istinaf başvurusu şirketin lehine esastan reddedildi. 

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

İdealist GYO Şile arsası için çektiği 3.8 milyon TL'lik kredi borcunu kapattı!

İdealist GYO yüzde 49 hisse ile ortağı olduğu İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin finanse edilmesi amacıyla, Akbank T.A.Ş.'den kullanılan kredi tutarından kalan borcunu ödenerek erken kapattı. 

Servet GYO ile Deks Yatırım resmen birleşti! 

Servet GYO hisselerinin yüzde 100'üne sahip olduğu iştiraki durumundaki Deks Yatırım A.Ş. ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemine ilişkin hazırlanan duyuru metnine onay verilmesi talebinin olumlu karşılanmasına karar verdi...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşme işlemi tescillendi!

Peker GYO ile Peker Proje'nin 30 Eylül 2018 tarihli mali tablolar esas alınarak tüm aktif ve pasifleriyle birlikte kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi...

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşimi için SPK'ya başvuru yapıldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüzde 100 sahibi olduğu Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizm. A.Ş. ile birleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Peker GYO ile Peker Proje birleşti!

Peker Proje sahip olduğu tüm varlık ve yükümlülüklerin bir bütün halinde kayıtlı değerleri üzerinden devralınarak tasfiyesiz infisahı suretiyle, Peker GYO'nun Peker Proje Geliştirme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. ile birleşmesine karar verildi.

Vakıf GYO ile Marmara Metal Mamüleri davasında istinaf yoluna gidildi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Marmara Metal Mamüleri arasında görülen davanın reddine ilişkin olarak, Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş.'nin istinaf başvuru dilekçesi  Vakıf GYO'ya tebliğ edildi...

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurdu!

Ziraat GYO ile Çalık Enerji ortak şirket kurduğunu söyleyen Sözcü gazetesi yazarı Çiğdem Toker, yeni kurulan şirketin Taşkent Merkez Park Gayrimenkul Yatırım A.Ş. olduğunu belirtti.

Peker GYO ile Peker Proje'nin birleşmesi iptal edildi!

Peker GYO, yüzde 100 oranında iştirak şirketi olan Peker Proje ile birleşme işleminin iptal edildiğini KAP'ta duyurdu...

Vakıf GYO ile Vakıflar Bankası arasında sözleşme imzalandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında kredi sözleşmesi imzalandı..

saf gyo ile akiş gyo birleşme 2016 Haberi

saf gyo ile akiş gyo birleşme 2016

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Haziran 2016 tarihli yönetim kurulu kararı çerçevesinde; SAF GYO A.Ş ile birleşme görüşmeleri ve konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini açıkladı.


Açıklama:

01/06/2016 tarihli Yönetim kurulu kararımız çerçevesinde ; SAF GYO A.Ş ile birleşme görüşmeleri ve konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir.


Saygılarımızla,


Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...