16 / 04 / 2024

Şafak Başa tekirdağ

Şafak Başa tekirdağ

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Tekirdağ'da 3 adet arsa ile 2 adet 1+1, 2+1 konut satılıyor! Ev ve arsa arayanlara müjde! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 3 adet arsa ile 2 adet konutu satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Tekirdağ'da 24 adet arsa ve arazi satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesinde yer alan 24 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki Tekirdağ'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

Çerkezköy Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çerkezköy'de yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Ekim'de yapılacak.

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Tekirdağ Saray'da arsa sahibi olma fırsatı! Belediye 14 arsayı satıyor! 

Tekirdağ Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ ili, Saray ilçesi, Safaalan Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı satıyor. Peki Tekirdağ Saray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili detaylar...

İstanbul'da kuraklık tehdidi: İSKİ son dakika vererek uyardı!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, İstanbul'un kuraklık tehdidi altında olduğunu ve özellikle Avrupa Yakası'nın su kaynaklarının azaldığını açıkladı. 

Çorlu Belediyesi'nden büyük fırsat: KDV'den muaf ve imarlı 9 arsa satacak!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Çorlu ve Ergene'de yer alan 9 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre söz konusu ihale 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altın alacaklara acil uyarı geldi. Tren kaçıyor. Kaçıranlar büyük baş ağrısı yaşayacak

Altın fiyatlarında yaşanan durgunlaşmasının ardından ekonomistlerden altın alan vatandaşlara yönelik açıklamalar gelmeye başladı. Altın almak isteyen vatandaşlara flaş bir öneri verildi.

Emeklilik hakkını elde edemeyenler dikkat! Aylık 2.605 TL maaş bağlanacak

Hükümet, emeklilik hakkı elde edemeyen vatandaşlara has yeni bir destek ödemesi olan 65 yaş aylığı hakkında yeni bir ilan yaptı. Bu ödeme, ekonomik güçlüklerle başa çıkmakta güçlük çeken vatandaşlar için yapılan desteklere bir ilave olarak 2.605 TL değerinde maaş bağlanacak. 

Marmaraereğlisi Belediyesi Tekirdağ'da arsa satacak!

Tekirdağ İli Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

WhatsApp'a gelecek 10 yeni özellik! Bu özellikle başa bela olacak! 

WhatsApp yeniliklerine dur durak bilmeden devam ediyor. WhatsApp’a 10 yeni özellik gelecek ancak bunlardan biri bir kesimin hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor.

Şafak Başa tekirdağ Haberi

Şafak Başa tekirdağ

Şafak Başa, 1969'da Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini aynı yerde tamamladı. 1986 yılında Gökçeada Atatürk Öğretmen Lisesinden mezun oldu. 1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden lisans diploması aldı. 1992 yılında ODTÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu yüksek lisans İngilizce hazırlık programını tamamladı.
 
Aynı yıl kaymakamlık sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı. 1993 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yabancı dil eğitimi için İngiltere’ye gönderildi. İngiltere’de dönüşü Bolu-Göynük ve Kırşehir-Akpınar İlçelerinde kaymakam vekillikleri görevlerinde bulundu. Kaymakamlık kursunu üstün başarıyla tamamladıktan sonra asil kaymakam oldu. 1995–1998 yılları arasında Karabük-Yenice İlçesi, 1998–2002 yılları arasında da Ordu-Mesudiye İlçesi Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Mesudiye İlçesi Kaymakamlığı görevini yürütürken dönemin Başbakanı Bülent ECEVİT tarafından örnek bir “köykent projesi”nin hazırlanması...