25 / 04 / 2024

Safi Holding

Safi Holding

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

Derince Limanı’na dolgu yapılacak!

DSP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Meral Uçarı, Safi Holding’in Derince Limanı’na 5 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanarak dolgu yapacağının söyledi.

Safi Holding: Kalamış ihalesinde Koç Grubu'nun önceliği var

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safi, "Kalamış Marina ihalesi sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır" dedi

Safi Espadon Rezidans projesinde 252 bin TL'den başlıyor!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Safi Espadon Residence projesi, 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Safi Espadon projesinde fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor!

Safi Holding tarafından hayata geçirilen Safi Espadon projesinde stüdyo, 1+1,1+1, 1.5+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı!

Safi Holdingin Kartal'daki projesi Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri yer alıyor...

Safi Espadon Kartal Residence'ta 230 bin TL'den başlıyor!

Fiyatların 230 bin TL'den başladığı Safi Espadon Residence, İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Safi Espadon Residence Kartal'da 261 bin TL'den başlıyor!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Safi Espadon Residence projesinde daire fiyatları 261 TL'den başlangıç gösteriyor...

Safi Holding denizcilik alanında Ankara'da ödül aldı!

Ankara merkezli ekonomi dergisi Ekosanayi’nin ‘’Yılın Başarılı İş İnsanları Ödülleri’’, JW Marriot Otel’de düzenlenen görkemli törenle sahiplerine verildi.

Kartal Safi Espadon Rezidans'ta 320 bin TL'ye 1+1!

3 blok halinde yükselen Safi Espadon Residence projesinde yer alan konutların fiyatları 230 bin TL'den başlayıp, 500 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Safi Espadon Evleri'nin havadan videosu!

Safi Holding tarafından yükselen Safi Espadon Evleri, Kartal'da konumlandırılıyor. Projeyi www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Safi Espadon Evleri havadan görüntülendi!

Safi holding'in Kartal'da konumlandırdığı Safi Espadon Evleri projesini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi

Safi Espadon Residence'a Araplar talip oldu!

Safi Holding, gayrimenkul sektöründeki ilk projesine Kartal'da yaptığı Safi Espadon Residence ile adım attı. Projeyi yurtdışındaki emlak fuarlarında tanıttıklarını söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, Arapların projeyi Burj el Arab'a ben

Safi Espadon Residence 27 Haziran'da tanıtılıyor!

Safi Holding'in yeni projesi Safi Espadon Residence'nin tanıtımı 27 Haziran'da gerçekleştirilecek

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Safi Holding'in Derince Limanı açıklaması!

Danıştay‘ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği Derince Limanı ile ilgili Safi Holding’den açıklama geldi. Yapılan açıklamada kararın yatırımlara engel teşkil edecek bir karar olmadığını vurgulandı.

Derince Limanı'na 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

350 milyon dolar ilave yatırım şartı ile Derince Limanı’nı 39 yıllığına kiralayan ve yaklaşık 1 yıldır işleten Safi Holding yetkilileri, düzenlenen basın toplantısında limana 1 milyar dolar yatırım yapılacağını belirtti.

Derince Limanı'na yapılacak dolgu projesine ÇED gerekli değildir kararı!

Kocaeli'nin Derince İlçesi'ndeki Derince Limanı 39 yıllığına Safi Holding'e kiralanarak Safi Port adını alırken, Kocaeli Valiliği limana 400 bin metrekare dolgu yapılması için hazırlanan proje için 'ÇED gerekli değildir' kararı verdi.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

İzmir Limanı için hazırlıklar başladı!

543 milyon dolarlık ihale bedeliyle Derince Limanı’nın işletmesini alan Safi Holding, 350 milyon dolarlık yatırıma başlıyor. Limancılıkta küresel oyuncu olmayı hedefleyen Safi, yurtiçinde ve yurtdışında yeni yatırımlar planlanıyor.

Derince Limanı 3 kat büyütülecek!

İhalesini Safi Holding'in kazandığı Derince Limanı, 350 milyon dolarlık ek yatırımla 3 kat büyütülecek. 4 yılda bitirilmesi planlanan limana ihale bedeli ile birlikte yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak.

Derince Limanı'nı büyütmek için denize dolgu yapılacak!

Safi Holding Derince Limanı'nda şu anda mevcut kullanılan 450 bin metrekarelik liman alanını, deniz dolgusu ve ilave rıhtımlarla 3 kat genişletecek.

Derince Limanı 543 milyon dolara Safi Holding'in!

2014 yılının değeri en büyük 10 işlemi içerisinde yer alan Derince Limanı'nın devir işlemi gerçekleşti. Safi Holding, 543 milyon dolarlık ödeme yaparak limanı teslim aldı.

Safi Holding'ten Kalamış Yat Limanı açıklaması!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili şu şekilde açıklama yaptı...

Derince Limanı’na dolgu yapılacak!

DSP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Meral Uçarı, Safi Holding’in Derince Limanı’na 5 milyon metreküp dolgu malzemesi kullanarak dolgu yapacağının söyledi.

Kalamış Yat Limanı ne olacak?

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili. "ihale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır.

Hakan Safi: Kalamış Yat Limanı ihalesinde öncelik Koç'un!

Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, Kalamış Yat Limanı ihalesiyle ilgili, "İhale sürecinde en yüksek teklif sahibi Koç Grubu'nun önceliği vardır ve yeteri kadar da süresi bulunmaktadır. " dedi..

Safi Holding Haberi

Safi Holding

Yatırım fırsatı 


Safi, "İzmir'in yanı sıra başka limanlara da talip olacağız. 2016 yılında yapılacak İzmir Limanı ihalesine de girmeyi planlıyoruz. Küresel oyuncu olmak adına hem yurtiçinde hem yurtdışında da yatırım fırsatlarını değerlendiriyoruz. Şartlar oluşursa alırız" dedi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 2012 yılında 'Kruvaziyer Limanı' ve 'Yük Limanı' olarak ikiye ayrılan limanın 2016'nın ilk yarısında ihale edilmesi bekleniyor.


Yeni...