24 / 04 / 2024

Sağlam Evkur Yapı İnşaat adresi

Sağlam Evkur Yapı İnşaat adresi

Sağlam Evkur Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yürük ve Hasan Anli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Milyonlara kentsel dönüşüm uyarısı! Sağlam konutunuzu kentsel dönüşümde kaybetmeyin!

Milyonlarca vatandaş sağlam konutunu kentsel dönüşümde kaybedebilir. Kentsel dönüşümü hızlandırmak amacıyla TBMM’ye gönderilen ve 2.5 saat gibi kısa bir sürede komisyondan geçen kanun teklifiyle, vatandaşa sağlam konut ve işyerini kaybedebileceği uyarısı yapıldı.

Sağlam yapı kalitesi ile Kia Sorento uygun fiyatla satışta! İşte 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Sağlam yapı kalitesi: Kia, yüksek kaliteli araçlar üretme konusunda bir üne sahiptir ve Sorento da bir istisna değildir. Günlük kullanım taleplerine dayanacak şekilde üretilmiştir ve çeşitli koşullarda test edilmiştir.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Serdar Kırçıl, depreme dayanıklı binaların nasıl olması gerektiğini açıkladı. Peki depreme dayanıklı bina nasıl inşa edilmeli? Radye temelle yapılan binalar sağlam mı? Merak edilen bu sorular cevaplandı!

Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Yaşanılan büyük felaketten sonra yüz binlerce kişi binasının ne kadar güvenli olduğunu öğrenmek istiyor. Peki bunun içi  hangi tespit yöntemi seçilmeli? Binanız sağlam mı? Risk tespiti nasıl yapılıyor? A'dan Z'ye risk tespiti...

Asgari ücret için en sağlam tahmin geldi! 9 bin lira bekleyenler üzülecek

Yılsonunda asgari ücrete yapılacak zammın oranı bir süredir tartışma konusu olmaya devam ediyor. Tahminler birbiri ardına gelirken gazeteci Erdal Sağlam, asgari ücretle ilgili en tutarlı iddiayı gündeme getirdi.

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlamlar Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Orhan Sağlam ve Ünal Kayan ortaklığında kuruldu.

Binalarda sağlam çatı nasıl yapılmalı?

Binalarda hava şartlarına en çok maruz kalan kısım olan çatıların inşasında profesyonel işçilik ve statik hesap büyük öneme sahip. Peki sağlam çatı nasıl olmalı? Çatılar nasıl yapılmalı?

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

İshak Sağlam'dan acil eylem planı çağrısı!

HÜDAPAR Genel Başkanı İshak Sağlam, imar yasasının güncellenmesi, yapı stokunun oluşturulacak karneye göre yıkılması veya güçlendirilmesi gereken binaların tespitinin acil eylem planı ile hazırlanması için çağrı yaptı.

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Estetik Rijit Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Yapıtek İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Faruk Sağlam tarafından kuruldu. 

Yeni yönetmeliğe göre yapılan binalarımız sağlam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yönetmeliğe göre yapılan binaların sağlam olduğunu söyledi.

Sağlam Evkur Yapı İnşaat adresi Haberi

Sağlam Evkur Yapı İnşaat adresi

Sağlam Evkur Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yürük ve Hasan Anli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Sancaktepe, Kemal Türkler Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu. 


Sağlam Evkur Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek. 3. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların,...