24 / 04 / 2024

sağlıkkent beylikdüzü sağlıkkent nerede

sağlıkkent beylikdüzü sağlıkkent nerede

Sağlıkkent projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Beylikdüzü'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yoğun ve günden güne artan nüfusuyla farklı ihtiyaçları oluşan Adnan Kahveci Mahallesi, Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla 3 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne kavuştu.

Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık!

Yüzde 25 peşinat sağlanan Dekar Asmalı projesi İstanbul' un Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Dekar Asmalı Hayat Konutları Beylikdüzü satılık daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi.

Beylikdüzü Emincan Sitesi'ne Aile Sağlığı Merkezi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Emincan Sitesi sakinleriyle buluşarak içerisinde Aile Sağlığı Merkezi’nin de olacağı, çok amaçlı iki saha gibi birçok materyalin bulunacağı sitede yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı

Beylikdüzü Marmara Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi açılıyor!

Yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle Beylikdüzü halkının hizmetine açılacak.

Beylikdüzü Marmara Mahallesi'ne Aile Sağlığı Merkezi geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi,her mahalleye aile sağlık merkezi kurmayı hedefleyen yönetim, Marmara Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vereceği aile sağlık merkezinin yer temini yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi SGK arazisini sağlık hizmetine açıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Türkiye’de pek de alışık olunmayan bir projeye imza atarak, ilçe sınırlarında 24 bin 798 metrekare alana sahip SGK arazisini aldı ve vatandaşın sağlık hizmetine açıyor.

Beylikdüzü Sağlıkkent kampanya detayları!

Kullanıcılarına tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü’ndeki Sağlıkkent Projesi’nden ev sahibi olmak isteyenlere özel ‘Çocuk Odası Bizden’ kampanyasını başlattı.

Beylikdüzü Sağlıkkent'te 180 bin TL'ye 2+1!

İttifak İnşaat'ın, Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Sağlıkkent'te yaşam başladı. Beylikdüzü Sağlıkkent projesinde ; 2+1 daireler 180 bin ile 220 bin TL'den 3+1 daireler ise 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Sağlıkkent Beylikdüzü'nde fiyatlar 166 bin liradan başlıyor!

İttifak İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Sağlıkkent projesinde satışlarına devam ediyor. 21 dönüm üzerinde 10 bloktaki 577 daireden oluşan Sağlıkkent projesinde daire fiyatları 166 bin lira ile 220 bin lira arasında değişiyor...

Beylikdüzü Yeşil Vadi'de sona yaklaşılıyor!

Beylikdüzü'nün akciğeri ve botanik bahçesi olacak Yeşil Vadi Projesi’ nin 1‘inci etap çalışmalarında sona doğru yaklaşılırken, İstanbul Orman Bölge Müdürü Zekeriya Mere çalışmaları yerinde inceledi....

Beylikdüzü İnnovia satılık daire!

Beylikdüzü İnnovia satılık daire fiyatları 109 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor. Beylikdüzü İnnovia 4. etap projesinde 100 ay sıfır faiz Yeşil GYO bünyesinde ödeme imkanı sunuluyor...

Beylikdüzü Demir Romance satılık!

Beylikdüzü Demir Romance satılık konutlar kapsamında daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3.5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4.5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı

Beylikdüzü krediye uygun satılık daireler 2013!

Emlakkulisi.com takipçileri için Beylikdüzü krediye uygun satılık daireleri mercek altına aldık. İşte 123 bin TL’den başlayan fiyatlarla Beylikdüzü krediye uygun satılık daireler 2013….

sağlıkkent beylikdüzü sağlıkkent nerede Haberi

sağlıkkent beylikdüzü sağlıkkent nerede


Sağlık Kent Esenyurt'un havadan son görüntüleri için...