19 / 04 / 2024

Sağmalcılar Viyadüğü inşaat

Sağmalcılar Viyadüğü inşaat

Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap bakım çalışmaları nedeniyle, 1 ay süreyle 03 bağlantı yolu saat 22.00 ile 05.00 arası kapatılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkıcılar Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezer Ekinci tarafından kuruldu.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktarlılar Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aktarli tarafından kuruldu.

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Sağlam Grup Kimya İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Peyzaj Otomotiv Nak.Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Sağlam tarafından kuruldu.

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mrtd Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 9 milyon 49 bin 939,83 TL sermaye bedeli ile Murat Doğan tarafından kuruldu.

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hydr Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 20 milyon 278 bin 393,52 TL sermaye bedeli ile Haydar Doğan tarafından kuruldu.

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rza Sağlık Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 30 milyon 129 bin 635,79 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarılar Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülnur Kurukaya tarafından kuruldu.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahanlılar Otomotiv İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Efe tarafından kuruldu.

Sağmalcılar Viyadüğü inşaat Haberi

Sağmalcılar Viyadüğü inşaat


Sağmalcılar Viyadüğü’nde 2. Etap bakım çalışmaları nedeniyle, 1 ay süreyle 03 bağlantı yolu saat 22.00 ile 05.00 arası kapatılacak.


İBB'nin internet sitesinden yer alan açıklamaya göre, Sağmalcılar Viyadüğü'nde 1. Etap  (O3 Bağlantı Yolu)  bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı. İki etapta yapılması planlanan çalışmaların ikinci etabı 1 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak. Çalışmalar süresince sürücüler alternatif güzergâhları kullanacak.


İstanbul trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar gece 22.00 ile sabah 05.00 arasında gerçekleştirilecek. Çalışma saatlerinde O3 bağlantı yolu ulaşıma kapatılacak. Çalışma süresince trafik akışı Bayrampaşa üzerinden Akpınar Caddesi katılımından sağlanacak.


Çalışmalar sırasında bakım ve onarım yapılan derzler üzerine hız kesici kasisler konulacak. 


Çalışma Programı:


2. Etap 1 Nisan – 30 Nisan 2016 – Edirne - Aksaray Yönü...