25 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar çubuklu vadi

Şahan Gökbakar çubuklu vadi

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı..

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran çocukları için doğum günü partisi düzenledi!

Başaran Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Başaran ve eşi Evrim Kırmızıtaş Başaran, oğulları Ağahan ile kızları Begümhan'ın yeni yaşını düzenledikleri özel doğum günü partisiyle kutladılar.

Mesa Çubuklu 28'in lansmanı yapıldı!

MESA; Beykoz Çubuklu 28 projesinin lansmanını, kaba inşaatı tamamlanması sonrasında ve teslimine bir yıl kala gerçekleştirerek, finansal gücünü de bir kez daha gösterdi.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

Şahan Gökbakar çubuklu vadi Haberi

Şahan Gökbakar çubuklu vadi

Selin Ortaçlı ile evlenen Şahan Gökbakar'ı babalık heyecanı sardı. Eşi 4 aylık hamile olan Gökbakar, doğacak bebeği için 3 milyon dolara Çubuklu Vadi'de ev aldı


EŞİ RAHAT ETSİN DİYE

Şahan Gökbakar, sevgilisi Selin Ortaçlı ile geçtiğimiz günlerde Prag'ta gizlice evlenmişti. Yurt dışında balayı yapan çift, bir yandan da bebek hazırlığına başladı. Gökbakar, 4 aylık hamile olan eşinin doğumdan sonra rahat etmesi için Çubuklu Vadi'de ev aldı. 


TÜM KOMŞULARI ÜNLÜ

Gökbakar, evi 3 milyon dolara Şeyhmus Tatlıcı'dan aldı. Tatlıcı'nın içine disko yaptırdığı villa, basına daha önce haber olmuştu. Villada tadilat başlatan ünlü komedyen, böylece aynı sitede oturan Engin Altan Düzyatan ve Emre Belözoğlu'na komşu oldu. 


Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı, yeni evlerinde Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Engin Altan Düzyatan, Mustafa Sandal, Ralf Tezman ve işadamı Murat Tarman gibi...