24 / 04 / 2024

Şahan Gökbakarın evi

Şahan Gökbakarın evi

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar Göcek'ten 1 milyon Euro'ya ev alıyor!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile eşi Selin Gökbakar Göcek'ten villa almak için kolları sıvadı. Çift geçtiğimiz gün 1 milyon Euro'luk 6 oda 1 salon villayı gezdi...

Şahan Gökbakar'dan eşine ev!

Komedyen Şahan Gökbakar, Rumelihisarı'ndaki villasını eşinin üzerine yaptı, villanın kira bedeli 7 bin 500 dolar.

Şahan Gökbakar evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiriyor!

Şahan Gökbakar ve oğlu Deniz Efe’ye eşi Selin Hanım, gözü gibi bakıyor. Çubuklu’daki evinin bahçesinde organik ürünler yetiştiren Selin Gökbakar, sağlıklı mönüleriyle eşinin 15 kilo vermesini sağladı.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni gelişme!

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı...

Şahan Gökbakar'ın Muğla'daki villası inceleniyor!

Muğla Marmaris'te komedyen Şahan Gökbakar'a ait olduğu düşünülen villa ve iskele için inceleme başlatıldı.

Şahan Gökbakar Selimiye'de 3 milyon TL'ye ev yaptırdı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Selimiye'den satın aldığı arsasına 3 milyon TL'ye ev yaptırdı.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.

Şahan Gökbakar Çubuklu'daki evinin bahçesine villa kurdu!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, önceki gün Çubuklu'daki evinin bahçesine oyuncak villa kurdu. Gökbakar, Instagram'da paylaştığı esprili kareye, "Yeni bir villa aldım" notunu yazdı.

Şahan Gökbakar'ın Bursa'daki bungalov evleri yıkıldı!

Şahan Gökbakar'ın fenomen karakteri Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için Bursa'da inşa ettiği bungalov evler yıkıldı.

Şahan Gökbakar Bursa'ya bungalov evler yaptırdı!

Şahan Gökbakar, fenomen karakteri  Recep İvedik’in Afrika macerasını beyazperdeye taşıyacağı film için 100 bin TL harcayarak, Bursa’ya bungalov evler inşa ettirdi. 

İzmir İsmet İnönü Evi yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün 1884 tarihinde gözlerini açtığı ve günümüzde İnönü Evi Müzesi adıyla hizmet veren tarihi ev için kapsamlı bir yenileme çalışması başlattı. 

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Şahan Gökbakar Göcek'ten 1 milyon Euro'ya ev alıyor!

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ile eşi Selin Gökbakar Göcek'ten villa almak için kolları sıvadı. Çift geçtiğimiz gün 1 milyon Euro'luk 6 oda 1 salon villayı gezdi...

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Şahan Gökbakarın evi Haberi

Şahan Gökbakarın evi

Oynadığı Recep İvedik filmleriyle dikkat çeken oyuncu Şahan Gökbakar Marmaris'te bulunan villasının önüne izinsiz iskele yaptırmasıyla ilgili çıkan haberlere tepki vermiş. Sabah'tan Mevlüt Tezel'in haberine göre villa ile ilgili çıkan haberler asılsızmış! Villadaki iskele ile ilgili olarak kaçak yapı diye işlem başlatılmamış. Şahan Gökbakar'ın evinin tek katlı küçük bir köy evi olduğu belirtilmiş.

Yazısında Şahan Gökbakar'ın evinin fotoğraflarını paylaşmasını isteyen Tezel, evin uzaktan hiç de köy evi gibi gözükmediğini belirtti.

Şahan Gökbakar'ın Marmaris'teki villası ile ilgili kaçak yapılaşma için henüz işlem başlatılmadıysa bu yapılanın yanlış olduğu anlamına gelmediğini yazan Tezel, Belediye, yazısında "Eğer bürokrasi ağır hareket ettiyse bu Şahan'ı haklı çıkarmaz. Başka mülk sahiplerinin aynı hatayı yapması da Şahan'ı hak sahibi yapmaz" cümlelerine de yer verdi.

Kıyı Kanunu madde 5'te "Kıyılar, devletin hüküm...