19 / 04 / 2024

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Şahan Gökbakar Urla'da taş ev aldı!

Pek çok ünlü isim gibi Şahan Gökbakar da İzmir'den ev aldı. Ancak yatırım uzmanları, içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liradan satın alan ünlü komedyenin zarara uğradığını açıkladı.



Ünlü basketbolcular Hüseyin Beşok ve Efe Aydan'dan tenör Hakan Aysev'e, Coşkun Sabah'tan Sibel Can'a kadar hayatlarını İstanbul'da sürdüren yıldızların yeni gözdesi  İzmir  Urla oldu. Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre; Urla'ya taşınan ünlüler kervanına 'Recep İvedik' tiplemesi ile tanınan komedyen Şahan Gökbakar da katılım gösterdi. Gökbakar'ın, Urla Güvendik Bölgesi'nde içinde taş ev olan bir arsayı 2 milyon 500 bin liraya satın aldığı açıklandı.

FİYATI DAHA DÜŞÜK

Yatırım uzmanları, İzmir-İstanbul otoyolunun tamamlanmasıyla ünlülerin ve iş insanlarının İzmir'e ilgisinin yükseldiğini kaydetti. Uzmanlar ayrıca, Şahan Gökbahar'ın içinde bir taş ev bulunan Güvendik Mevkii'nde satın aldığı evin kendisine yüksek fiyatla satıldığını iddia etti. Eve, 2 milyon 500 bin lira ödendiğini, ancak Urla'daki rayiç bedeller değerlendirildiğinde arsanın fiyatının normalde daha düşük olduğunu açıkladılar.

'PORTFÖYLERİ GÖNDERDİK'

İnvest Yatırım ve Gayrimenkul Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Uçan, "Hande Yener, Ata Demirer ve ismini vermek istemediğim daha birçok sanatçı, Urla hakkında bilgi için arıyor. 1 milyonun üzerinde portföyleri gönderdik" şeklinde konuştu.

 


Geri Dön