20 / 04 / 2024

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi'nde yaptırılacak 1203 konutun temel atma törenine katıldı. Şimşek, Gaziantep'in konut sorununu çözeceklerini söyledi, inşaatın temelini attı.

Şahinbey Mavikent 5. Etap projesinin temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 5. Etap konutlarının temeli Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün katılımıyla atıldı.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Şahinbey Mavikent 5. Etap kuraları çekildi!

Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için inşa ettiği Mavikent 5. Etap Konutları'nın kura çekilişi dün gerçekleşti.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 32 bin 120 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve bin konuttan oluşan Mavikent Konutları 5. Etaba 32.120 kişi başvurdu.

Gaziantep Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. etap konutlarının kayıtları başladı. Hayata geçirilen proje ile vatandaşların uygun taksitlerle ev sahibi olması amaçlanıyor.

Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Konutları'nı inceledi!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dar gelirli ailelere yönelik yaptırdığı Mavikent Konutlarının 4'üncü etap çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Şahinbey Mavikent´te örnek daireler hazır!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etapta 2 bin 340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabı da adım adım yükselmeye başladı.

Şahinbey Mavikent 5’inci etap kura çekilişi 2016'da!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, konutların büyük bir hızla tamamlandığını ve Mavikent 5’inci etap için kura çekilişinin 2016 yılının ilk aylarda yapılacağını söyledi.

Şahinbey Perilikaya Konutları'nın inşaatı tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından Perilikaya Mahallesi’nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamında yapılan Perilikaya Konutları tamamlandı.

Gaziantep Mavikent Konutları'nın 4. etabında temeller atıldı!

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yaptırdığı Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabının temeli atıldı. Yeni etapta bin 203 konut bulunuyor

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi'nde yaptırılacak 1203 konutun temel atma törenine katıldı. Şimşek, Gaziantep'in konut sorununu çözeceklerini söyledi, inşaatın temelini attı.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli yarın atılıyor!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli ailelerin ev sahibi olması için yaptırılan ve daha önceki 3 etaptan 2.340 ailenin yararlandığı Mavikent Konutları’nın 4’üncü etabın yapımına başlanılıyor...

Gaziantep Mavikent Konutları'nda dar gelirli aileler ev sahibi oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın 4'üncü etabında bin dar gelirli aileyi ev sahibi yaptı. Asil ve yedek olarak toplam 2 bin ismin belirlendiği kura çekimlerine 30 bin 720 kişi başvurdu.

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı Haberi

Şahinbey Mavikent konutlarının temeli atıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi'nde yaptırılacak 1203 konutun temel atma törenine katıldı.


Gaziantep'in konut sorununu çözeceklerini anlatan Şimşek, "Gerekli adımları attık. Çalışkan, gayretli belediye başkanlarımız var. Bir de bu konunun uzmanı TOKİ var. Yeter ki bu ülkede istikrar devam etsiz, biz bütün meseleleri çözmeye talibiz" ifadelerini kullandı. 


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Daha önce Mavikent Konutları 1, 2 ve 3 uncü etaplarda 2.340 konutu tamamlayarak dar gelirli vatandaşlarımızı kira öder aibi ev sahibi vatandaşlarımız hallerinden son derece memnun. Şu anda kendi konutlarında oturmaya devam ediyorlar. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen çok yoğun talep vardı. Bu talep doğrultusunda bizde kendilerine söz verdiğimiz gibi Mavikent 4'üncü etap çalışmalarına başladık.  Ağustos ayında yaptığımız kura çekilişinin ardından şimdide konutlarımızın temelini atacağız....