18 / 04 / 2024

Saint Pierre ve Miquelonlular türkiyeden nasıl ev alır

Saint Pierre ve Miquelonlular türkiyeden nasıl ev alır

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den işyeri alabilir mi? İşte Saint Pierre ve Miquelonluların tapu edinme hakkı...

Pierre Cardin’de yüzde 20 indirim! İşte 3 Ekim 2022 Pierre Cardin fiyat listesi

Pierre Cardin yeni sezon koleksiyonunda erkeklere özel yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Sadece online mağaza ve mobil uygulamada geçerli indirim sepet aşamasında uygulanıyor. İndirime dahil olan ürünler arasında triko kazak, basic gömlek, basic sweatshirt ve pantolon yer alıyor. 

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

Pierre Cardin Kadın çantalarda net yüzde 50+ sepette yüzde 10 indirim fırsatı! Pierre Cardin 20 Eylül 2022 Fiyat Listesi

Fransız giyim markası Pierre Cardin, kadınların tercih ettiği çanta modellerinde online satış mağazasına özel yüzde 50 + sepette yüzde 10 indirim kampanyası başlattı. Kol çantası, çapraz çanta, bel çantası, büzgülü çanta, sırt çantası, askılı çanta, cüzdan ve el çantası modellerinde geçerli kampanya

Pierre Cardin’den yaz finaline özel kampanya! İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Pierre Cardin kadın ve erkek giyim kategorilerinde yüzde 50’ye varan indirime ek olarak her 500 TL’lik alışverişe sepette ekstra 100 lira indirim imkanı sunuyor.

Tepedeki isim açıkladı: Petrolün varili 250 dolar olacak! Benzin ve mazot fiyatları ne olur?

Petrol sektörünün en tanınan Hedge fon yöneticilerinden Pierre Andurand petrolün varil fiyatı bu yıl 250 dolar olabilir dedi. Peki; petrolün varili 250 dolar olması halinde benzin ve mazot kaç lira olur? Araç sahipleri dikkat! İşte fiyat listesi...

Karayipler'de 39 lüks villa inşa edilecek!

Storm Gonsalves isimli gayrimenkul geliştiricisi Karayipler Saint Vincent ve Grenadinler ada ülkesinin bir parçası olan Bequia'da 39 lüks villa inşa etmeye hazırlanıyor.

Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris'teki evi 790 bin Euro'ya satılıyor!

Bilim insanı Marie ve Pierre Curie çiftinin Paris civarındaki Saint-Rémy-lès-Chevreuse’de konumlanan kır evi 790 bin Euro'ya satışa sunuldu. Evin tadilat masrafları da göz önüne alındığında fiyatı 1 milyon Euro'ya ulaşıyor.

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tezin İşletme Ve Bakım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pierre,Paul,Mar Marzın tarafından kuruldu.

Fransa’daki tarihi Nantes Katedrali’nde yangın!

Fransa'nın Nantes şehrinde yer alan tarihi Saint-Pierre Katedrali'nde yangın çıktı. 

Royal Halı ve Pierre Cardin Halı sezona iddialı girdi!

Yeni trendlerin ve hedeflerin paylaşıldığı bayi toplantısında konuşan Royal Halı ve Pierre Cardin Halı Genel Müdürü Adnan Kılınçoğlu, “Yeni yönetim olarak bayilerimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hız kesmeden üretime devam ediyoruz." dedi.

Fransa Toulouse, Schréder Shuffle ile aydınlatıldı!

Dış aydınlatmada yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Schréder, Fransa'nın Toulouse şehrinin yenilenmesine önemli katkı yaptı. Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı çekici bir kamu alanına dönüştürdü.

Saint-Gobain'den yeni nesil levha: Habito!

Saint-Gobain Grubu’nun ileri teknolojiyle üretilen yeni nesil levhası Habito, yüksek kalite teknik özellikleri ve kullanıcı dostu çözümleriyle iç mekanlarda yaşam konforunu artıran performans kriterleri sunuyor.

TİKA, Lübnan'daki Saint Georges Ortodoks Kilisesi'ni yeniledi!

Lübnan'daki Türkmen Köyü Aydamon'da bulunan Saint Georges Ortodoks Kilisesi yenileme çalışmaları tamamlandı.Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerle barış ve kardeşlik ortamının daha da güçlendiği belirtildi.

Saint Pierre ve Miquelonlular türkiyeden nasıl ev alır Haberi

Saint Pierre ve Miquelonlular türkiyeden nasıl ev alır

Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi?

Saint Pierre ve Miquelon,  Atlas Okyanusu'nda, Kanada'nın doğu kıyılarında, Newfoundland'e oldukça yakın bir noktada bulunan adalar grubudur. En önemli iki ada Saint Pierre ve Miquelon'dur.


Adalar, Fransa'nın denizaşırı topraklarındandır ve ikisi birlikte Collectivité territoriale de Saint-Pierre-et-Miquelon adı altında bir birlik oluştururlar. Her bir Avrupa Birliği vatandaşının Amsterdam Antlaşması uyarınca sahip olduğu serbest dolaşım hakkı, adaların Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Grönland'ın da seyahat alanına girmesinden dolayı bu adalarda geçerli değildir.


Peki, Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den ev alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den arsa alabilir mi? Saint Pierre ve Miquelonlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?


Saint Pierre ve Miquelon vatandaşları Türkiye'ye gelerek, buradan mütekabiliyet şartı olmadan gayrimenkul sahibi olabilecek ülkeler arasında yer alıyor.


Türkiye'den ev almak...