18 / 04 / 2024

sakarya Adatepe Köprüsü

sakarya Adatepe Köprüsü

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Sakarya Arifiye Köprüsü tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye Türkçaybaşı ile Karaaptiler Mahalleri arasında inşa edilen 65 metre uzunluğunda 17 metre genişliğindeki köprüyü tamamladı.

Sakarya Arifiye Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprüler kazandırmaya devam ediyor.

Sakarya Adatepe Köprüsü hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karasu’da yapımı tamamlanan Adatepe Köprüsü’nün hizmete açıldığını belirtti.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

Sakarya Hendek'e yeni araç köprüsü!

Hendek Uludere ikinci etap Rekreasyon çalışması kapsamında, yol genişletme çalışması ve araç köprüsü yapılıyor.

Sakarya'daki Justinianus Köprüsü'nün sırrı çözülemedi!

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Beşköprü mevkiinde bulunan 'Justinianus Köprüsü', Bizans İmparatorluğu döneminin Anadolu'daki en görkemli eserlerinden biri.

Sakarya Nehri için Tarihi Sakarya Köprüsü yatağı genişletilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince Kızılırmak ve Fırat'tan sonra Türkiye'nin üçüncü en uzun nehri olan Sakarya Nehri'nin, ADASU Hidroelektrik Santrali (HES) ve Tarihi Sakarya Köprüsü arasındaki 8 kilometrelik yatağında genişletme çalışması başlatıldı.

Sakarya Adatepe Köprüsü ne zaman açılacak?

Sakarya Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, yapımı devam eden, Adatepe köprüsünü gezerek, incelemelerde bulundu.

Hendek Ortaköy Köprüsü inşaatında son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Zeki Toçoğlu, köprünün inşaatındaki son durumu anlattı.

Sakarya Geyve’deki Doğantepe Köprüsü’nde son durum ne?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Geyve’de inşası devam eden Doğantepe Köprüsü’nü yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Geyve Doğantepe Köprüsü ihalesi bugün!

Ulaşım güvenliğini sağlamaya dönük çalışmalar kapsamında yeni bir projede daha ihale hazırlıklarının tamamlandığını aktaran Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Geyve Doğantepe Köprüsü için bugün ihaleye çıkıyoruz." dedi

Sakarya Bedilkazancı Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile Bedilkazancı Köprüsü yapım çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mudurnu Çayı üzerine yeni bir köprü daha inşa ediyoruz...

Justinianus Köprüsü'ne çevre düzenlemesi yapılacak!

Sakarya'da mimarî yapısının sırrı henüz çözülemeyen ve altından akan nehre ne olduğu sorusu halen cevaplanamayan Justinianus Köprüsü, Marmara Depremi'nde hasar görmesine rağmen bugüne kadar onarılamadı.

sakarya Adatepe Köprüsü Haberi

sakarya Adatepe Köprüsü


Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehre yeni köprüler kazandırmaya ve ulaşımı kolaylaştırmaya devam ediyor. Son olarak Sakarya Nehri üzerinde yapımı tamamlanan Karasu Adapete Köprüsü tamamlanarak hizmete girdi. Adatepe ve Tepetarla mahalleleri arasında geçişleri daha güvenli hale getiren bir köprü çalışmasını hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Toçoğlu, köprünün bölgedeki vatandaşlara ve Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi.


Sakarya’yı kuşatan hizmetler

Şehre yeni bir köprü daha kazandırdıklarını dile getiren Başkan Toçoğlu, “Kuzeyden güneye, batıdan doğuya tüm Sakarya’da hizmetlerimize aralıksız olarak devam ediyoruz. Şu ana kadar birçok ilçemizde yeni köprüler inşa ettik, deformasyona uğramış köprülerimizin yerlerine ise yenilerini yaptık. Adatepe’de bulunan eski köprü bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermiyordu. Bizlerde Adatepe ve Tepetarla Mahalleleri arasında geçişlere rahatlık getirecek ve ulaşım güvenliğini üst düzeye çıkaracak yeni bir köprü inşa ettik. Köprümüzün...