18 / 04 / 2024

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nerede inşa edilecek

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nerede inşa edilecek

Yaklaşık 35 dönüm alan üzerine kurulacak olan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ihale süreci tamamlandı. Bir kaç gün içerisinde yapılacak sözleşme ile yeni hastanenin temeline Ocak ayı içerisinde kazma vurulacak.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

ŞOK’ta Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü!

ŞOK’a yeni haftaya özel büyük indirimler tüm ŞOK marketlerde başlıyor. Bu doğrultuda, tak- Tam yağlı eritme peynir 99 TL’ye, Carte D’or dondurma çeşitleri 79,90 TL’ye, kadın pijama takımı 139 TL’ye düştü. İşte 7 Ağustos Pazartesi Pazar ŞOK fiyat listesi...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Aile Bakanlığından kadınlara peş peşe destek ödemeleri! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlara destek ödemelerine devam ediyor. Peki, Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar..

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

Aile Bakanlığı’ndan kadınlara müjde üstüne müjde! Resmen açıklandı! 2023 doğum izni ücreti belli oldu!

Halk arasında doğum parası olarak bilinen sigortalı çalışan kadınların faydalandığı ödemelerle ilgili araştırmalar devam ediyor. Asgari ücretle birlikte güncellenen 2023 yılı doğum parası ne kadar oldu? İşte detaylar...

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Milyonlarca anneyi ilgilendiriyor! Doğum yapan annelere destek üstüne destek! 24 bin TL’yi sakın kaçırmayın!

Doğum yapan ve çalışan annelere hükümet pek çok destekte bulunuyor. İşte o desteklere dair merak edilenler!

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Doğum parası devlet tarafından, her doğumdan sonra annelere bir defaya mahsus olacak şekilde ödeniyor. Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

SGK'nın yeni doğum yapana annelere verdiği ücret duyanların gözlerini fal taşı gibi açtı! İşte SGK'nın verdiği ücret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan yeni bebeği olan çalışan annelere sevindirici haber. Doğum izni devam ettiği sürede de sigortası devam etmek kaydıyla, 55.289 TL nakit para veriyor. Şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

e-Devlet'ten başvurana PTT'den 600 TL yeni doğum parası hemen verilecek! İşte başvuru şartları...

Devlet yeni doğum yapan kadınlara maddi anlamda destek veriyor. Peki, yeni doğum parası nedir? Doğum yardımından kimler faydalanır? Doğum Yardımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılır? işte ayrıntılar...

Askerlik ve doğum borçlanması ne kadar? 2023 Askerlik ve doğum borçlanması ne kadar olacak?

Askerlik ve doğum borçlanmasının yeni yılda ne kadar olacağı merakla araştırılıyor. İşte 2023 askerlik ve doğum borçlanmasına dair detaylar!

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nerede inşa edilecek Haberi

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi nerede inşa edilecek


Yaklaşık 35 dönüm alan üzerine kurulacak olan Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin ihale süreci tamamlandı. Bir kaç gün içerisinde yapılacak sözleşme ile yeni hastanenin temeline Ocak ayı içerisinde kazma vurulacak.

Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen ihale sürecinde ilk ihaleyi en az teklifi veren Gül İnşaat almıştı. Daha sonra ihale daha düşük teklif verdiği gerekçesiyle Çestaş A.Ş’ye verildi. Bu hafta içerisinde taraflar arasında yapılacak olan sözleşme ile 54 milyon liraya mal olacak. Hastane 300 yataklı ve beş katlı olacak. İlk defa bir hastanede uygulanacak olan depreme dayanıklılık sağlaması açısından kauçuk temel üzerine kurulacak Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin temeline ilk kazma Ocak ayı içerisinde vurulacak. Hastane İnşaatının 2015 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. 




Bizim...