26 / 04 / 2024

sakarya karaman sevgi evleri son durum

sakarya karaman sevgi evleri son durum

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Karaman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da yapımına başlanan yeni yaşam alanı için geri sayım başladı. Karaman Belediyesi'nde yer alan habere göre; kafeteryası, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, oturma ve piknik alanları, yürüyüş ve koşu parkuru ile bölgeye kazandırılacak proje açılışa

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yıkılan Sakarya yeniden kuruldu!

Sakarya'da Marmara Depremi'nde yıkılan Camili, Karaman ve Korucuk mahalleleri yeniden yerleşim yeri oldu. Yeni yerleşim yerine sosyal donatı alanları da eklendi. 

Karaman Park Sakarya'nın yeni yaşam alanı olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilen yeni yaşam alanında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Sakarya Karaman Park yarın ihaleye çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaman’da inşa edilecek olan yeni yaşam alanı yarın ihaleye çıkıyor.

Yeni Sakarya’nın sırrı yatay mimari!

Sakarya'da oluşturulan "yeni yerleşim bölgesi" Camili, Korucuk ve Karaman mahallelerindeki konutlar, deprem yönetmeliğine uygun inşa edildi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projenin montajında sona gelindiğini belirtti.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'nde montaj başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karaman Atıksu Arıtma Tesisi’nde zaman zaman yaşanan koku problemini ortadan kaldıracak projede montajın başladığını belirtti.

Sakarya Yenikent'in yıldızı parlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehre yeni yıl hediyesi olarak duyurduğu Karaman Park projesinde meclis onayının alındığını sosyal medya hesabından duyurarak sürece ilişkin açıklamalarda bulundu.

Karaman Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karaman Atıksu Arıtma Tesisinin üzerinin kapatılacağı projede devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

sakarya karaman sevgi evleri son durum Haberi

sakarya karaman sevgi evleri son durum


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi olan Karaman’da inşaatı devam eden Sevgi Evleri Projesi Hizmet Binası inşaatını yerinde inceleyerek projenin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.


Bakan İslam’a Sevgi Evleri incelemelerinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük eşlik etti. Sevgi Evleri incelemelerinin ardından Sakarya Valiliğinde Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret eden Bakan İslam yapacakları projelerin sadece Türkiye’ye değil Dünyaya da örnek projeler olacağını söyledi.


Maraş...