26 / 04 / 2024

Sakarya Korucuk TOKİ Evleri başvuruları

Sakarya Korucuk TOKİ Evleri başvuruları

Sakarya Adapazarı Korucuk TOKİ Evleri fiyatları 91 bin 640 TL'den başlıyor. Tamamının 3 oda 1 salon dairelerden oluştuğu projede başvurular 27 Ekim tarihinde başlayacak.

TOKİ Sakarya Korucuk 577 konut ihalesi yarın!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Korucuk Mahallesi 577 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk 445 konut kura sonucu ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk kura sonucu ne zaman açıklanacak? Adapazarı Korucuk kura sonuçları 2020...

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020!

TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru şartları 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk başvuru tarihleri 2020 ne zaman? TOKİ Sakarya Adapazarı Korucuk konut fiyatları 2020 ne kadar? İşte merak edilen tüm detaylar...

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri!

Sakarya Kocaali TOKİ alt gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 39 adet konut bulunuyor.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği Sakarya Sapanca TOKİ projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Sapanca TOKİ son başvuru günü!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde 325 adet konut bulunuyor. Projedeki konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Sakarya Korucuk'a yeni Samek merkezi geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, Korucuk’a kazandırılacak SAMEK merkezinin projesini anlattı. Mutlu, ''SAMEK’leri tüm ilçelerimize kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'' dedi.

Sapanca TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Sakarya Sapanca TOKİ projesinde yer alan 325 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Sakarya Korucuk 3. Etap'ta 4 ev satışta!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Sakarya Korucuk'ta inşa edilen 3. etap konutlarındaki 4 ev satışa çıktı. 2 Mayıs ile 30 Haziran arasında başvuru yapılabilecek konutlar için fiyatlar 62 bin 985 lira ile 69 bin 499 lira arasında belirlendi.

Sakarya Korucuk SAMEK için yer tahsisi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Nisan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleşen toplantıda Sakarya yatırımları masaya yatırıldı.

Sakarya Sapanca TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ'nin Sakarya Sapanca projesindeki 447 adet daire için başvuru dönemi sona erdi. Peki, Sakarya Sapanca TOKİ kurası ne zaman?

Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri!

Sakrya Kocaali Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Sakarya Kocaali TOKİ projesinde başvurular sona eriyor. İşte, Sakarya Kocaali TOKİ başvuru bedelleri..

Sakarya Kocaali TOKİ son başvuru!

Sakarya Kocaali TOKİ projesi kapsamında yer alan 448 konut satışta. Sakarya Kocaali TOKİ başvuruları 10 Haziran'da sona eriyor...

Sakarya Korucuk TOKİ Evleri başvuruları Haberi

Sakarya Korucuk TOKİ Evleri başvuruları

TOKİ, Sakarya Korucuk Toplu Konut Uygulaması kapsamında 160 adet konut satışa sunuyor. Projedeki dairelerin tamamı 106,98 metrekare 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Sakarya Adapazarı Kourucuk TOKİ Evleri 'nde yer alan konutlar  kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Sakarya Adapazarı Kourucuk TOKİ Evleri 'nde  satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube  Ankara Caddesi Sakarya Şubesi olacak.


Sakarya Adapazarı Kourucuk TOKİ Evleri 'nde konut başvuruları 27 Ekim  ile 31 Ekim arasında yetkili şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin fiyatları 91 bin 640 TL ile 121 bin 816 TL arasında değişiyor. 



İlanın detayı için