25 / 04 / 2024

sakarya sanayi siteleri

sakarya sanayi siteleri

Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, esnafın sanayi sitesi talebine olumlu yaklaştı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Sakarya'da 2023'ün ilk çeyreğinde yaklaşık 209 milyon TL'lik yatırım, tamamlama vizesi aldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, 2023 yılının ilk çeyreğinde Sakarya'da 341 kişiye istihdam sağlayan 208 milyon 785 bin 293 TL'lik yatırıma tamamlama vizesi aldı...

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sakarya tarafından kuruldu.

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

Konya'da iklim dostu sanayi dönüşümü gerçekleşiyor!

Konya'da inşa edilen sanayi sitesinde inceleme gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, iklim dostu sanayi siteleri hakkında açıklamada bulundu. 

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 150 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya'da 34 bin 199,71 metrekare arsa üzerinde bulunan 600 metrekare depolama alanı "TKG Adapazarı Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş."e 11 aylığına 150 bin TL'ye kiraya verdi. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Reysaş GYO Sakarya'daki deposunu 5 seneliğine 1.2 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Sakarya İli Arifiye İlçesi Yukarıkirezce Mahallesi 2586 Ada 70 Parsel üzerinde yer alan deposunun 700 metrekare depolama alanı "Beyazıt Pehlivan Krombey Süt ve Gıda Makinaları İmalat Sanayi"ye 5 seneliğine kiraya verildi. 

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

OTUGROUP Sakarya’da 1 milyon metrekarelik sanayi arazisini satıyor!

OTUGROUP Sakarya Sögütlü 2. Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 1 milyon metrekare arazisini satışa çıkardı...

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

sakarya sanayi siteleri Haberi

sakarya sanayi siteleri


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası Başkanı Bahattin Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre,  Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası Başkanı Bahattin Kılınç yaptığı açıklamada “Gerçekleştirdiğimiz kongrenin ardından aktif olarak çalışmalarımıza başladık. Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası olarak 467 üyemiz bulunuyor. Esnaf odalarımıza yönelik yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyoruz. Oda olarak bizlerde daha iyi şartlarda hizmet sunabileceğimiz yeni bir alan konusunda sizlerin desteğini talep ediyoruz” diye konuştu.

Daha iyi hizmet


Demirciler ve Tornacılar Esnaf Odası’nın yeni yönetimiyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyete değinen Başkan Toçoğlu, “Esnaf odalarımızla güzel bir uyum yakaladık. Sakarya’da sanayinin değişen şartlara ayak uydurması gerekiyor. Bu konuda esnafımıza her türlü desteği veriyoruz. İnşaat Malzemecileri ve Oto...