29 / 03 / 2024

sakarya sanayi sitesi yapım işi ihalesi

sakarya sanayi sitesi yapım işi ihalesi

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptıracak.

Gülsan Sanayi Sitesi için yeni yer bulundu!

Samsun Büyükşehir Belediye Komisyonu Kasım ayı 22. Birleşiminin 2. Oturumu Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır başkanlığında gerçekleşti. Çakır, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına Atakum ilçesinde yeni bir yer bulduklarını söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi için yeni yer bulundu!

Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Turan Çakır, Gülsan Sanayi Sitesi esnafına Atakum ilçesinde yeni bir yer bulduklarını söyledi.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi çalışmaları hız kazandı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi, sitenin bulunduğu alanda, şehrin geleceğe yönelik heveslerini kursağında bırakan bir görüntü hakim." dedi

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi taşınacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun’un kanayan yarası olan Gülsan Sanayi Sitesi görsellik açısından şehrin utandığı bir durum haline geldi.

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Efeler Umurlu Sanayi Sitesi’nin yol sorunu çözülüyor!

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Umurlu Sanayi Sitesi’nin kangrene dönüşen 25 yıllık sorununa el attı. Efeler Belediyesi Umurlu Sanayi Sitesi’nin yollarını yapıp, site girişine tak koyarak sanayicinin sorununa son verecek.

TOKİ'ye devredilen Akıllı Sanayi Sitesi yönetim kurbanı oldu!

Ankara'yı Orta Anadolu'nun en büyük sanayi merkezi haline getirecek "Akıllı Sanayi Sitesi", bakanlık ve TOKİ onayına rağmen 8 yıldır değişen yönetimlerin kurbanı oldu.

Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi’nin temeli törenle atıldı.

Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Adana ESOB'a bağlı Adana Oto Tamirciler Esnaf Odası ile Adana Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası tarafından Yeşil İnşaat'a yaptırılan Yüreğir Karşıyaka Sanayi Sitesi'nin temeli törenle atıldı.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne 934 adet iş yeri yapılacak!

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliği dahilinde yapılması planlanan Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nde 100, 200, 300, 400 ve 500 metrekarelik A, B, C, D, E tipi modülünde ilk etapta bin 934 adet iş yeri yapılacak.

Aksaray'ın yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı!

Aksaray Belediyesi’nin mevcut sanayi sitesinin taşınması ile ilgili yaptığı girişimler sonrasında baştan sona tamamen yenilerek hazırlanan yeni Sanayi Sitesi Projesi tamamlandı.

Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırınım temeli atıldı.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi'nin temeli atıldı!

Bursa'da şehir içinde dağınık olarak faaliyet gösteren küçük esnafın kent dışında bir çatı altında toplanmasını amaçlayan Kestel Çataltepe Mevkii'ndeki BESOB Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapısını kapsayan 77 milyonluk yatırımın temeli atıldı.

sakarya sanayi sitesi yapım işi ihalesi Haberi

sakarya sanayi sitesi yapım işi ihalesi

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyeri yapım işini 130 bin TL'ye  ihale ediyor.


Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1- İdarenin Adresi : Dörtyol Sanayi Çarşısı 9. Yol No: 23 / A Arifiye/ SAKARYA
2- İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : 216...