29 / 03 / 2024

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.



Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un gündeme getirdiği Odunpazarı Bölgesinin geleceğini şekillendirecek olan 1/5000’lik imar planına Tüm Bel Sen Şube Başkanı Ergün Uzun’dan destek geldi. Küçük Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümünü şekillendirecek olan söz konusu imar planının aylardır Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından ele alınmadığından yakınan Başkan Kurt, bu planın onaylanması ile dönüşümün başlayacağını vurgulamıştı.


MECLİS ÜYELERİNE SESLENDİ

Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Ergün Uzun Başkan Kazım Kurt’a destek vererek Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine seslendi. Küçük Sanayi Sitesinin şehrin ortasında mezbelelik bir hale dönüştüğünü ve bu durumun Odunpazarı Bölgesinin gelişimini olumsuz etkilediğini ifade eden Uzun, “Burası kaldırıldığında Odunpazarı bölgesi aynı Tepebaşı Bölgesi gibi bir cazibe merkezine dönüşecektir. 25 yıldır Odunpazarı Belediyesi’ni alan herkes tarafından kaldırılacağı söylenen Küçük Sanayi Sitesi için bu durum sözde kalmıştır. Buradan Büyükşehir ve Odunpazarı Belediyesi başta AK Parti’li olmak üzere tüm meclis üyelerine sesleniyorum. Proje ile ilgili tüm destekleri verin. Kendilerini bu tarihi sorumluluğun altına imza atmaya davet ediyoruz. Bu projenin altına imza atmayacak olan her kim olursa olsun, ileride bu kişileri tarih yargılayacaktır” dedi.


Anadolu Gazetesi


Geri Dön