29 / 03 / 2024

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesinin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesinin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi'nde zemin etüdü çalışmaların başladı. Küçük Sanayi Sitesi'nde çalışmalar, 64 hektarlık alanı kapsıyor. Projede kapsamında bulunan tüm yapıların yıkılarak bölgenin modern bir bölge olması hedefleniyor.

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi için Bakanlık'la görüşüldü!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, göreve gelmelerinin üzerinden geçen 2 yılı değerlendirdi. Kurt, yılan hikayesine dönen Küçük sanayi sitesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı ile görüştüğünü ve taleplerini ilettiğini aktardı.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine ret!

Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Birsen, Anadolu Gazetesi köşe yazarı Cihan Yıldırım ile konuştu. Birsen, Odunpazarı'ndaki Küçük Sanayi Sitesi'nin imar planı değişikliğine neden ret oyu verdiğine açıklık getirdi. İşte Yıldırım ile Birsen'in konuşmaları....

Kazım Kurt: Küçük Sanayi Çarşısı kaldırılacak!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Kurt, her türlü engelleme ve baskıya rağmen Sanayi Çarşısı’nı kaldıracaklarını ve yılmayacaklarını söyledi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi Dönüşüm Projesi sürüyor!

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Küçük Sanayi Sitesi’nin dönüşümü ile ilgili bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların yüzde 40'ının tamamlandığı, daha da hızlandırılacağı ifade edildi.

Odunpazarı'nda Küçük Sanayi Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı!

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, "Küçük Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" ile ilgili Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.Kurt, "Edindiğim izlenim AKPliler bunu kabul etmeyecek" dedi.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesi'nin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü!

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL SEN) Şube Başkanı Ergün Uzun, Büyükşehir ve Odunpazarı Belediye Meclisi üyelerine, küçük sanayi sitesi projesine destek vermeye davet etti.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesinin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü Haberi

Odunpazarı Küçük Sanayi Sitesinin dönüşüm çalışmaları mecliste görüşüldü

Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un gündeme getirdiği Odunpazarı Bölgesinin geleceğini şekillendirecek olan 1/5000’lik imar planına Tüm Bel Sen Şube Başkanı Ergün Uzun’dan destek geldi. Küçük Sanayi Sitesi’nin kentsel dönüşümünü şekillendirecek olan söz konusu imar planının aylardır Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu tarafından ele alınmadığından yakınan Başkan Kurt, bu planın onaylanması ile dönüşümün başlayacağını vurgulamıştı.


MECLİS ÜYELERİNE SESLENDİ

Konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Ergün Uzun Başkan Kazım Kurt’a destek vererek Odunpazarı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine seslendi. Küçük Sanayi Sitesinin şehrin ortasında mezbelelik bir hale dönüştüğünü ve bu durumun Odunpazarı Bölgesinin gelişimini olumsuz etkilediğini ifade eden Uzun, “Burası kaldırıldığında Odunpazarı bölgesi aynı Tepebaşı Bölgesi...