20 / 04 / 2024

sakarya stadyum

sakarya stadyum

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; Bu zamana kadar yeni stat konusunda endişeye kapılmam söz konusu olmadı. Sakarya için 25 bin kapasiteli bir stadın ideal olduğunu düşünüyorum, dedi.

Sakarya'da 'Yaşayan Stadyum' tanıtıldı!

Sakarya Erenler'de bulunan statta basın mensuplarıyla buluşan Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, ''Yaşayan Stadyum" projesini tanıttı. 

Sakarya'daki Yaşayan Stadyum sporcuları ağırlamak için bekliyor!

Sakarya'da inşa edilen "Yaşayan Stadyum" projesi yeni dönemde sporcuları ağırlamak için bekliyor...

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya Şeker Fabrikası ve stadyum arazilerin imar sorunu ne olacak?

Sakarya'nın en değerli arazileri Eski Stadyum ve Şeker Fabrikası arazisinde tartışmalar sürüyor. Her iki arazi hakkında da çeşitli spekülasyonlar var.

Sakarya'nın yeni stadyumu 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak!

TOKİ’nin Anadolu’nun dört bir yanında inşa ettiği stadyumlardan biri de Sakarya’da yükseliyor. Kente kazandırılacak modern stadyum maksimum 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak. Proje 2016 yılının başında tamamlanacak.

Sakarya Stadı 106 milyon liraya mal olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ’nin yaklaşık 100 dönümlük arsa tahsis ettiği stadyum inşaatı hızla yükseliyor. 28 bin 160 kişi kapasiteli olacak stadyumun 2016 yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Yeni Sakarya Stadyumu 2016 yılında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ’nin yaklaşık 100 dönümlük arsa tahsis ettiği stadyum inşaatı hızla yükseliyor. 28 bin 160 kişi kapasiteli olacak stadyumun 2016 yılına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Sakarya'da yüksek katlı konut yapımına şiddetle karşı çıkıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehirde yüksek katlı konut yapılmasına şiddetle karşı olduğunu söyledi. Sakarya'da yıkılacak olan stadyum arazisinin yerine 14 katlı bina yapılacak tartışmaları ise sürüyor..

TOKİ Sakarya Stadı ihalesi 30 Nisan'da yapılacak!

TOKİ Sakarya Stadı ihalesi 30 Nisan 2013 tarihinde yapılacak. TOKİ Sakarya'da 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşa ettirecek...

TOKİ Adana, Trabzon, Sakarya stadyum ihale tarihleri belli oldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokoller çerçevesinde Trabzon, Adana ve Sakarya'ya yapılacak stadyumların ihale tarihleri belli oldu

TOKİ, 3 stadyum için ihaleye çıkıyor!

TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca imzalanan protokoller kapsamında, Trabzon'da inşa edilecek stadyum için 8 Nisan'da, Adana'da ve Sakarya'da inşa edilecek stadyumlar için de 10 ve 30 Nisan'da ihaleye çıkılacak...

Suat Kılıç, Eskişehir'e gidip stadyum incelemelerinde bulundu!

Eskişehir'de yapılması planlanan yeni stadyum için incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, yeni yapılacak olan stadyumun nereye yapılacağı hakkında bilgi aldı

TOKİ, Ankara'ya stadyum yapabilir!

19 Mayıs Stadı yerine Ankara'ya yeni stadyum yapılacağını açıklayan Gençlik ve Spor bakanı Suat Kılıç, TOKİ'nin bu stada destek vereceğini açıkladı

sakarya stadyum Haberi

sakarya stadyum

Yerel basın temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda Sakaryaspor ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Sakaryaspor konusunda elimden geleni yapıyorum. Yapmaya da devam edeceğim. Sakaryaspor’un geleceği sadece belli kişilerin mücadelesi ile şekillenemez. Herkesin elini taşın altına koyması gerekir” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenlenen programda yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz’ın da yer aldığı ziyarette 2014 yılı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, Sakaryaspor’un geleceği ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu.


Belli kişiler mücadele ediyor

Başkan Toçoğlu, “Sakaryaspor’a bu zamana kadar yaklaşık 7 milyon TL para harcandı. Takıma ara transferde takviye gerekiyor....