19 / 04 / 2024

Sakarya tesis

Sakarya tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya'da 26 tesisin temelini attı. Akdağ, bölgeye 14 yılda 16 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Sakarya'da 26 tesisin temel atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sakarya programı kapsamında inşa edilecek 26 tesisin temel atma törenine katılacak. Eroğlu'nun, 80 milyon lira tutarındaki 21 yatırım müjdesi vermesi bekleniyor.

Sakarya'ya spor tesisi yapılacak!

Başkan Toçoğlu tarafından Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne hediye edileceği duyurulan yeni tesis projesi 22 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Karaman Sosyal Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karaman Sosyal Tesis ve Park Projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Sakarya ilinde tesis edilecek ova regülatörü ve hidroelektrik santralinin yapımı amacıyla bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Sapanca'da 18.3 milyon TL'ye icradan satılık turistik tesis!

Sakarya İli Sapanca İlçesi Kurtköy Yavuzselim Mahallesi'nde yer alan turistik tesis vasıflı gayrimenkul 18 milyon 379 bin 107 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu

Sakarya Defterdarlığı'ndan irtifa hakkı tesisi ihalesi!

Sakarya Defterdarlığı, Sakarya'nın Sapanca, Geyve,Akyazı,Adapazarı, Karasu ve Pamukova ilçesinde bulunan 7 gayrimenkulün irtifa hakkı tesis ihalesini gerçekleştirecek. İhale bedeli toplam 39 milyon 131 bin 233 TL olan gayrimenkuller 15 Kasım 2016 tarihinde ihale edilecek.

Sakarya'da ulaşıma köprülü neşter!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Sakarya'ya 2,5 milyon TL'lik tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Proje kapsamında Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Depo ve terfi merkezinin inşası başladı.'' dedi.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesis Projesi 15 Temmuz'da ihaleye çıkacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Pamukova’ya müjdesi verilen Esentepe Sosyal Tesisi ve Park Projesi 15 Temmuz Cuma günü ihaleye çıkıyor.

Sakarya Pamukova'ya 30 dönümlük tesis inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe alanında hayata geçirilecek olan yeni yaşam alanı projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sakarya doğalgaz dağıtım sistemi yapımı için acele kamulaştırma!

Sakarya ilinde tesis edilecek doğalgaz dağıtım sisteminin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sakarya Büyükşehir'den hakemlere yeni tesis!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Kısa süre içerisinde hakemlerimizin de kendilerine ait rahatlıkla çalışabilecekleri ve eğitim faaliyetlerini gerçekleştirebilecekleri bir tesisin hazırlığı içerisindeyiz" dedi

Sakarya'da hakemler için modern tesis inşa edilecek!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği üyeleri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Daha önce şehre müjdesini verdiğimiz Atletizm Pisti’nin hemen yanında hakemlerimize modern bir tesis kazandıracağız" dedi

Sakarya Arifiye'ye çok amaçlı sosyal tesis inşa ediliyor!

Sakarya Arifiye Cumhuriyet Mahallesine yapılan çok amaçlı sosyal tesisin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Arifiye Belediyesi, tesisin yapım ihalesini 16 Şubat 2015 tarihinde yaptı.

Sakarya tesis Haberi

Sakarya tesis

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'de ilk defa Fidan ve Süs Bitkileri Borsasını Sakarya'da kurduklarını ve Sakarya Fidan Üreticileri Birliğine teslim ettiklerini belirterek, "İlk defa ihracata başladılar, bu çok sevindirici, Türkiye ithal ediyordu fidanları ve süs bitkilerini. İnşallah Sakarya'yı Fidan ve Süs Bitkileri Üretim ve İhracat Üssü haline getirmeye kararlıyız. Gerçekten çok büyük bir masraf yaptık bu merkeze. İnşallah gelecekte fidan üreticilerine çok büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. Şu anda iki ülkeye ihracat yapılmış. Ayrıca biz de çok büyük destek veriyoruz." dedi.


Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş'u makamında ziyaret eden Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 26 tesisin temelini atmak için Sakarya'ya geldiklerini söyledi.


Bu tesislerin maliyetinin 218 milyon lira olduğunu, 8 baraj ve gölet, 6 sulama tesisi, 11 dere ıslahı ile...