18 / 04 / 2024

sakarya yazlık mahallesi kavşağı güvenlimi

sakarya yazlık mahallesi kavşağı güvenlimi

Sakarya Büyük şehir Belediyesi, keskin virajlı ve güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor. Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindiği bildirildi...

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi 18 Mayıs'ta!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Sakarya Yazlık Kavşağı’nda gerçekleştirilecek çalışmalar için 18 Mayıs Perşembe günü ihaleye çıkacaklarını belirtti.

Gelibolu'da plana aykırı yazlık mekanlar mühürlendi!

ÇANAKKALE'nin Gelibolu İlçesi'nde, Hamzakoy bölgesindeki yazlık mekanlarda tespit edilen kaçak yapılarla ilgili süreç başladı. Hocahamza Mahallesi Hamzakoy bölgesindeki 9 işyeri mühürlendi.

İzmir'de yazlık konut piyasası gelişti!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin İzmir'de gerçekleştirdiği yazlık konut piyasası araştırması, önde gelen turizm merkezlerinde ikincil konutların çevre verileri ve gelişimlerini analiz ederek yazlık ev piyasası fırsatları ve değerlerini açığa çıkarıyor.

İzmir'de yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, İzmir'de yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Yazlık bölgelerde markalı projelere talep arttı!

Tatil beldelerine gösterilen yoğun talep, yazlık bölgelerdeki gayrimenkul piyasasını harekete geçirdi. Son yıllarda tek yazlık bina formatından çıkan firmalar, artık otel konforu ile ev rahatlığını yaşatacak markalı projeleri patlattı.

Çeşme'de yazlık fiyatları 425 bin TL'yi buldu!

2015 Ocak-Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Nestavilla 15 günde yazlık ev yapıyor!

efa'nın pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini ev konforunda geçirmek isteyenler için yazlık evlerin kurulumunu 15 gün içinde tamamlıyor.

Nestavilla hayalinizdeki yazlık evi 15 günde kuruyor!

Pratik hazır konut markası Nestavilla, yaz tatilini geçirmek istediğiniz yerdeki arsanıza 15 gün gibi kısa bir süre içinde yazlık evinizi kuruyor. Hem de hayalinizdeki gibi bir tasarımla.

Çeşme’nin yazlık ev fiyatları Bodrum’u solladı!

2015 yılı Ocak – Mayıs ayı sahibinden.com verilerine göre en çok yazlık ilanı girilen ilçe Kuşadası olurken, yazlık evlerde ortalama fiyatın 425 bin TL’yi bulduğu Çeşme ise en pahalı ilçe oldu.

Yazlık ev alacaklara öneriler!

Türkiye Pazarlama ve Operasyon Direktörü Gökhan Karahan, yazlık ev almak isteyenlere tavsiyelerde bulundu. İstanbul'a yakın olan bölgeler de tercih edilecekler arasında yer alabilir.

Yazlık bölgelerde markalı projeler artıyor!

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

sakarya yazlık mahallesi kavşağı güvenlimi Haberi

sakarya yazlık mahallesi kavşağı güvenlimi


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, keskin virajlı, güvensiz kavşakları güvenli hale getiriyor.


Bu kapsamda Yazlık Mahallesi girişi olarak bilinen güzergahta başlatılan çalışmada sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şehir genelinde trafik akışını güvenli bir şekilde daha akıcı hale getirmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Daha önce Sakaryaspor Salonu önündeki keskin virajın yumuşatılarak güvenli hale getirildiğini dile getiren Oktar, Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde yeni bir çalışma başlattıklarını da ifade etti. Oktar, şu bilgileri verdi: “Aralık, Mehmet Akif, Adnan Menderes ve 17. Cadde'nin kesişimi olan yazlık girişinde başlattığımız çalışmalarda son aşamaya geldik. Bölge girişinde kontrollü dönel kavşak ve tretuvar çalışması gerçekleştirdik. Kısa süre içerisince asfalt ve çevre düzenlemelerinin de gerçekleştirileceği kavşak çalışması ile Yazlık’a girişler daha güvenli hale gelecek.” 


Haber...