26 / 04 / 2024

Saklama Ücreti

Saklama Ücreti

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti!

TOKİ Sakarya Taraklı'da yüzde 15 peşinatta, kalan bedel 120 ay vadelendiriliyor. Projede yer alan 43 adet konut açık satış usulüyle satılıyor. Peki TOKİ Sakarya Taraklı başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti!

Toplamda 255 adet konutun satışa çıktığı TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı'da 75 ve 110 metrekare büyüklükte daireler yer alıyor. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı başvuru ücreti ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Ispartakule Evleri'nde daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Kura yöntemiyle satışa çıkan proje İstanbul Avcılar'da hayata geçiriliyor. Peki Emlak Konut Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti!

TOKİ Siirt Evren Mahallesi alt gelir grubu başvuru ücreti 1.000 TL olarak belirlendi. Kurası 29 Eylül 2015 tarihinde çekilecek olan projede 8 bin 443 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015!

Yüzde 15 peşinatta 180 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta daire fiyatları 95 bin 594 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap başvuru ücreti 2015 detayları...

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti!

Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı TOKİ başvuru ücreti minimum 4 bin TL olarak belirlendi. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Refinansman ücreti yasal mı?

Kullanılmış bir kredinin daha avantajlı faiz oranlarına sahip başka bir banka kredisi kullanılarak kapatılmasına refinansman deniyor. Peki, refinansman ücreti yasal mı?

Konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Kullanmış olduğunuz kredinin yeniden yapılandırması işlemi için banka sizden yapılandırma ücreti talep ettiyse bu ücret geri alınabiliyor. İşte, konut kredisi yeniden yapılandırma ücreti iadesi dilekçesi!

Geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015!

Taşınmazından genel yola çıkmak için yeterli geçidi bulunmayan malik, tam bir bedel karşılığında bir geçit hakkı tanınmasını komşularından isteyebiliyor. Peki, geçit hakkı davası vekalet ücreti 2015 ne kadar?

2015 yılı kapıcı asgari ücreti!

Apartmandaki temizlik ve bakım gibi işler kapıcılar tarafından görülüyor. Peki, kapıcının gördüğü işlere karşılık olarak kapıcıya ne kadar maaş verilir? 2015 yılı kapıcı asgari ücreti ne kadar? İşte kapıcı maaşları 2015..

Cins tashihi ücreti 2015!

Bir taşınmaz malın mevcut durumunun değişmesi halinde, tapu üzerinde de bu değişikliğin yapılması için cins tashihi yapılıyor. Bu işlem için belli oranlarda ücret ödeniyor. Peki, cins tashihi ücreti 2015 ne kadar?

Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti!

TOKİ Balıkesir Gönen'de ödemeler 180 ay vade seçeneğiyle yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 64 bin 113 TL'den başlıyor. Peki Balıkesir Gönen TOKİ Konutları başvuru ücreti ne kadar?

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru ücreti!

Zonguldak Çaydeğirmeni TOKİ 3. Etap başvuru ücreti konut tiplerine bağlı olarak değişiyor. Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen projede 147 adet daire satışa sunuluyor.

Saklama Ücreti Haberi

Saklama Ücreti

Borsa İstanbul bünyesinde yer alan Takasbank yeni projesiyle altın sektöründe dikkatleri üzerine çekti. BİGA projesiyle birlikte fiziki altınlar dijital altına dönüşebilecek. Altınlar bankalar vasıtasıyla alınabilecek ve ücretsiz transfer edilecek.

ÜCRETSİZ VE LİMİTSİZ TRANSFER İMKANI

BİGA projesi ücretsiz ve limitsiz bir transfer imkanını sunuyor. Altın yatırımcıları birikimlerini, Borsa İstanbul aracılığıyla kasa ücreti ödemeden saklayabilecek.

Takasbank Genel Müdür Yardımcısı Taşkın Öker, BİGA projesiyle ilgili, ''BİGA'nın aslında kendi değeri yok, tamamen bir gram altına karşılık geliyor. Aslında fiziksel altın dijital bir hal almış oluyor bankalarda. BİGA ile beraber altını karşılıklı transfer etme imkanına sahip olacaklar'' ifadelerini kullandı.

Dijital altınlar değer transferi veya saklama için kullanılıyor.

Fiziksel altın karşılığı ise Borsa İstanbul kasalarında saklanıyor. Kasa ücreti verilmiyor. Sistemden, isteyen tüm vatandaşlar faydalanabiliyor.

Taşkın Öker, altın...