26 / 04 / 2024

saklı limandan hikayeler

saklı limandan hikayeler

2004 yılında Marmaray’ın temeli atılırken kimse kentin tarihini değiştirecek eserler bulunacağını tahmin etmiyordu. Geçtiğimiz günlerde tamamen biten kazılarda 40 binin üzerinde sergilenebilir eser gün yüzüne çıktı....

Saklı Vadi Konakları adres!

Saklı Vadi Konakları 18 bin 700 metrekarelik arsa alanı inşa ediliyor. Saklı Vadi Konakları adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor.

Mirasta sağ kalan eşin saklı payı!

Miras, vefat eden bir kimsenin ardında bıraktığı mal varlığı oluyor. Medeni Kanun gereğince miras, mirasbırakanın mirasçılarına intikal ediyor. Peki, kanunen mirasta sağ kalan eşin saklı payı oranı nedir?

Antalya Saklıkent yolu onarılacak!

Antalya başta olmak üzere Türkiye için çok önemli bir kayak merkezlerinden birisi olan Saklıkent’in bozuk yolu onarılacak. Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü Ağustos ayı içinde çalışmalara başlayarak yolu 100 günde tamamlayacak.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları satış ofisi ile 0212 871 42 60 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 265 adet daireden meydana gelen proje 9 blok halinde yükselecek.

Saklı Vadi Konakları iletişim!

Saklı Vadi Konakları iletişim numarası 0212 871 42 60 olarak belirlendi. Teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşeceği proje 18 bin 700 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Saklıhan Saklı Vadi Konakları nerede?

2+1'den 6+1' e kadar farklı daire seçenekleri bulunan Saklı Vadi Konakları Saklıhan İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Peki Saklıhan Saklı Vadi Konakları nerede?

Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi!

Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 871 42 60 olarak belirlendi. Toplam arsa alanı 18 bin 700 metrekare olarak belirlenen projede Saklıhan İnşaat imzası taşıyor.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları!

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları 18 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Saklı Vadi Konakları Saklıhan İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık!

Saklıhan Vadi Konakları Beylikdüzü satılık daire tipleri arasında 2+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekleri yer alıyor. Projede teslimlerin 30 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim!

Saklıhan İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilecek Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları iletişim için 0212 871 42 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Saklı Vadi Konakları projesi!

18 bin 700 metrekare arsa alanı inşa edilen Saklı Vadi Konakları projesi Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Saklı Vadi Konakları projesinde teslimler 30 ay sonra gerçekleşecek.

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi!

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde Kalekent projesinin hemen güneyinde inşa ediliyor. Proje 9 blok halinde yükseliyor.

saklı limandan hikayeler Haberi

saklı limandan hikayeler


Marmaray’ın Yenikapı istasyonunda replikası bulunan gemilerin asıllarının da aralarında bulunduğu eserler sergilenmeye başladı. 25 Haziran’da Arkeoloji Müzesi’nde açılan “Saklı Limandan Hikâyeler” sergisini 3 ayda 170 bin kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin merakla incelediği batık gemiler 25 Aralık’a kadar görülebilir.


Kazılarda, günümüzden 8 bin yıl öncesine ait insanlara ait ayak izlerinin yanı sıra yüküyle batan gemiler, hayvan kemikleri, günlük eşyalar, evler, mezarlar bulunmuştu. Arkeoloji Müzesi’nde devredilen eserler sergilenmeye başladı. Kazılarda ortaya çıkan 5. yüzyıla ait Theodosius Limanı kalıntıları ve alandan çıkan diğer eser iki ana bölümde anlatılıyor. Çıkarılan 37 batık gemiden iki tanesi yüküyle birlikte sergileniyor. Gemilerin taşıdığı ceviz, vişne, kavun çekirdeklerini de görmek mümkün. 8 bin yıl önceki İstanbullulara ait ayak izleri ise serginin en dikkat çeken eserlerinden....