16 / 04 / 2024

saklıhan inşaat yeni projeler

saklıhan inşaat yeni projeler

Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. Saklıvadi Konakları projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor...

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eds Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Han tarafından kuruldu.

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Han İnşaat Otomotiv Yapı Malzemeleri Makina Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orhan Şimşek tarafından kuruldu.

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge-Han İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Yılmaz ve Cüneyt Kılıç ortaklığında kuruldu.

ARTE İnşaat yeni dönemde çalışmalara başlıyor!

Ankara'da inşaat sektöründe çalışmalarını sürdüren ARTE İnşaat, yeni vizyon ve çalışma anlayışı ile faaliyetlerine devam edeceklerinin bilgisini verdi..

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Aslıhan İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'e yapıldı. 

İşte Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen 37 projede inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı projelerin inşaatı yeni başladı, bazı projeler ise tamamlanma aşamasında. İşte projelerin son durumu...

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rein Han İnşaat Otelcilik Turizm Kimya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 110 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Yıldız tarafından kuruldu. 

İnşaatçı yeni dönemde ne bekliyor?

24 Haziran seçimlerinde vatandaşların tercihlerini güçlü iktidardan yana kullanmasıyla inşaat sektörü motal buldu. İnşaat patronları rafa kaldırdıkları yatırım planlarını en kısa zamanda hayata geçirmeye hazırlanıyor....

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar Han İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Tamer Taşlın ve Mhemeh Beyazkılıç tarafından 841 bin 636 TL sermaye ile bugün kuruldu.

İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

İBB metro projelerine hız vermeden devam ediyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 7 metro hattına 9 metro daha eklendi. Geçtiği bölgedeki gayrimenkul fiyatları artıran metro hatlarını sizin için derledik. İşte İstanbul'da inşaatı yeni başlayan 9 metro hattı!

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gby Han İnşaat Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Tahirhan Örkmez ve Gökhan Örkmez ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Han İnşaat'tan Aydın Karacasu'ya ofis!

2010 yılından bu yana Nazilli’de hizmet veren ve bir süredir Karacasu’da inşaat projelerine imza atmaya başlayan Han İnşaat Karacasu’daki ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

saklıhan inşaat yeni projeler Haberi

saklıhan inşaat yeni projeler


Saklıhan İnşaat tarafından inşa edilen Saklıvadi Konakları projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor. Beylikdüzü Saklıvadi Konakları, 18 bin 800 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Saklıvadi Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 dubleks, 6+2 dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Beylikdüzü Saklıvadi Konakları projesi zemin+7 katlı dokuz blok halinde yükseliyor. Projede konut büyüklükleri 120 metrekare ile 350 metrekare arasında belirlendi.



Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı!


Beylikdüzü Saklı Vadi Konakları ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesinden sonra kalan konut bedeli 48 ay vade farkı olmadan taksitli olarak ödeniyor. Proje 2018 yılında teslim edilecek.


Saklıvadi Konakları'nda metrekare birim fiyatı 5 bin liradan başlıyor. Saklıvadi Konakları Beylikdüzü projesi 229 adet daire ve 29 adet ticari üniteden meydana geliyor.





Tel: 0(212) 871 4 260

Web: saklivadikonaklari.com.tr

Gülcihan...