25 / 04 / 2024

saklıkent evleri zincirlikuyu

saklıkent evleri zincirlikuyu

Saklıkent Evleri projesi Zincirlikuyu'da yer alıyor. 7 blok halinde yükselen Zincirlikuyu Saklıkent Evleri projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar ve Kadir Kır tarafından havadan görüntülendi.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanı koruma altına alındı!

Antalya İli, Kaş İlçesi'nde bulunan Saklıkent Kanyonu Doğal Sit Alanının Kesin Korunacak Hassas Alan olarak tescil ve ilan edilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Saklıkent'te imar barışı fırsatçılığı!

Antalya’nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsata çevirmek isteyen vatandaşlar bölgenin en güzel noktalarında kaçak yapılar inşa ediyor.

Saklıkent Konaklama Tesisi, turizme kazandırılacak!

Her yıl milyonlarca kişinin ziyaretine uğrayan Antalya'da, denize 45 dakika uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'nde yeni sezon için çalışmalara başlandı.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Emlak Konut Başkent Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut Başkent Evleri fiyat listesi 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Emlak Konut Başkent Evleri'nde taksitler 850 TL'den başlıyor...

Emlak Konut Başkent Evleri fiyatlar!

Emlak Konut Başkent Evleri fiyatları 396 bin TL'den başlıyor. Emlak Konut Başkent Evleri'nde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi!

TOKİ'nin Konya Taşkent Toplu Konut Uygulaması projesi kapsamında stoklarda yer alan 20 adet konut kuralı olarak satılacak. Peki, TOKİ Konya Taşkent Evleri kura çekimi ne zaman?

Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde 5.5 milyon dolara villa aldı!

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde 5.5 milyon dolara villa satın aldı. Arda Turan'ın bu evde ileride sevgilisi Aslıhan Doğan ile oturmayı planladığı öne sürüldü.

Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Konya Taşkent Evleri toplamda 108 adet daire mevcut. Peki Konya Taşkent TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Antalya Saklıkent ile Feslikan arasına asfalt yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometrelik yolu asfaltlıyor. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı.

saklıkent evleri zincirlikuyu Haberi

saklıkent evleri zincirlikuyu
Zincirlikuyu Saklıkent Evleri'nin havadan videosu için...