26 / 04 / 2024

Salih Küçüktuna

Salih Küçüktuna

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Pin Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pin Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Salih Küçüktuna tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Eylül 2014 tarihinde Sarıyer, Reşitpaşa Mahallesi, Tuncay Artun Caddesi'nde kuruldu.

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Onay Salih Sandıkçı tarafından kuruldu.

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ms Taşkıran Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Salih Taşkıran tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Turhan ve Mehmet Mihdi Ölker ortaklığında kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Slh Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Slh Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Salih Kızılhan tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Gülfen Genç Ayvaz ve salih Altınışık ortaklığında kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuleli Taahhüt İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Fatih Yıldırım, Muhammed Kılıç ve Salih Atalay ortaklığında kuruldu.

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Duvar Ve Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Caymaz, Sabir Kıcır ve Salih Kıcır ortaklığında kuruldu.

Salih Küçüktuna Haberi

Salih Küçüktuna

Salih Küçüktuna, 2001 Yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


1998-2004 yılları arasında GAD Architecture' da Tasarımcı Mimar olarak çalıştı, 2005 yılından itibaren UrasxDilekci Mimarlık’ta çalışmaya başladı.


2008 yılında UrasXDilekci Mimarlık’a ortak oldu. 2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kurdu. 2007 yılından itibaren çeşitli ulusal ve uluslararası workshoplarda yürütücü olarak görev aldı. 


2008-2011 yılları arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Bilgisayar Ortamında Mimarlık Anabilim Dalı’na bağlı olarak MTG ve MT1 Proje stüdyolarında öğretim görevlisi olarak ders verdi. 


2011 yılından itibaren akademik çalışmalarına Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tasarım stüdyolarında öğretim görevlisi olarak devam etmektedir. 


İletişim bilgileri:

[email protected]


Tel/Fax +90 212 323 00 07

Mobile 0533 0617547


Resitpasa Mahallesi, Tuncay Artun Cad.

111/C Sarıyer

34467...