28 / 03 / 2024

Salih Titiz

Salih Titiz

Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Titiz, Mustafa Titiz, Fatih Titiz, Güler Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na 50 milyon dolarlık teminat!

Beykoz'daki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan geminin ait olduğu şirket ve yalı sahipleri arasında protokol imzalandı. Protokole göre yalının onarımı için 50 milyon dolarlık ihtiyati haciz teminatı yatırıldı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na fotoğraflı kamuflaj!

Restorasyon çalışmalarının devam ettiği Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı, daha önceki hasarsız halinin fotoğrafıyla kapatıldı...

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı yeniden yapılıyor!

Malta bayraklı geminin çarparak büyük hasar verdiği Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nın yeniden yapımına başlandı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı sigorta gündemini değiştirdi!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan gemi sonrasında sigorta sektörünün gündemi değişti. Kaza sonrasında sigortanın önemi bir kez daha ortaya çıktı...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son hali!

İstanbul Boğazı'nda Malta bayraklı 'Vitaspirit' adlı geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda büyük hasar olmuştu. Yalının son hali görüntülendi...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı yıkılacak mı?

Yaklaşık 10 gün önce yük gemisinin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı büyük hasar aldı. Avukat Nazlı Selek, yalının yıkılma tehlikesi olduğunu söyledi..

Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın kaza nedeni ortaya çıktı!

Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’na çarpan geminin kara kutusu çözümlendi. Gemideki arızanın 5 numaralı silindirdeki çatlamadan kaynaklandığı belirtildi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın son durumu görüntülendi!

İstanbul Boğazı'nda dümeni kilitlenen Malta bayraklı 'Vitaspirit' isimli dev geminin çarptığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda çalışmalar hızla sürüyor, çökme riskiyle karşı karşıya kalan yalının son durumu havadan görüntülendi. 

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın yıkılma riski var!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nda kazadan bu yana yalıda 8-10 santimetrelik denize doğru kaydı. Yalının yıkılma riski var...

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı tarihi eser niteliğini kaybetti!

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın tarihi eser niteliğini kaybettiği tespit edildi. Boğaziçi İmar Müdürlüğü ekipleri yalı sahiplerine kayma ve yıkılmalara karşı önlem alınması için çalışma izni verdi...

Bergüzar Korel’den Salih Efendi Yalısı açıklaması!

'Binbir Gece' adlı dizinin setinde tanıştığı Halit Ergenç'le sonrasında hayatını birleştiren Bergüzar Korel, Salih Efendi Yalısı'yla ilgili açıklama yaptı.

Salih Titiz Haberi

Salih Titiz

Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Titiz, Mustafa Titiz, Fatih Titiz, Güler Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


Titiz Mimarlık Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...