20 / 04 / 2024

Salih Zeki Pekin kimdir

Salih Zeki Pekin kimdir

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Salih Zeki Pekin: Konak Pier eskisinden daha güzel olacak!

İzmir'in en eski tarihi yapılarından biri olan Konak Pier'in tadilat çalışmaları sırasında harabeyi andıran hale dönüşmesine tadilat ve restorasyon işlemlerini işveren İZMER şirketi ve işi alan MATU Mimarlık yetkililerinden yanıt geldi.

Salih Zeki Pekin kimdir?

MATU Mimarlık’ın kurucusu olan Salih Zeki Pekin kimdir? Mimar Salih Zeki Pekin, MATU Mimarlık ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte MATU Mimarlık projeleri ve Salih Zeki Pekin biyografisi...

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümgeşah İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sümer, Salih Zeki Gedik ve Fatih Şahin ortaklığında kuruldu. 

Sezer LOFT Erzurum Yıldızkent'te yükseliyor!

Erzurum'da konut projelerine imza atan Sezerler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Sezer doğru projelerle sektörde önemli bir yere geldiklerini söyledi..

Salih Zeki Murzioğlu: Samsun'da yeni OSB kuracağız!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

Samsun'un yeni bir OSB'ye ihtiyacı var!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, kentteki organize sanayi bölgelerinin yetersiz olduğunu belirterek, "Samsun'un ihracatını, üretimini ve istihdamını artırmak istiyorsak, yeni bir OSB'yi kentimize mutlaka kazandırmalıyız" dedi.

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Ahşap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Salih Zeki Özen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti!

Mimar Salih Zeki Pekin dün hayatını kaybetti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip defnedilecek.

Samsun'a yeni hizmet binası yapılacak!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ''Projemiz yaklaşık 12 bin metrekare bir inşaat alanı oluyor. Bir bodrum kat, bir zemin kat, 7 normal kat ve bir teras kattan oluşuyor.''dedi.

İnşaat sektörü KOSGEB'in çağrılarına dahil edilmeli!

STSO 2016 Yılı 1. Olağan Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı gerçekleşti. STSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ülke ekonomisi için önemli güç olan inşaat sektörünün, KOSGEB'in bundan sonraki çağrılarına dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

TSO İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri bir araya geldi!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün ülke için önemine değindi.

Kentsel Dönüşümde Roller ve Beklentiler Paneli gerçekleşti!

Sosyal Demokrasi Derneği İstanbul Şubesince gerçekleştirilen ve Dernek Başkan Yardımcısı İktisatçı Salih Zeki Durmuşoğlu'nun Toplantı Yöneticiliğini üstlenmiş olduğu "Kentsel Dönüşümde Roller ve Beklentiler Paneli" Zeytinburnu Kazlıçeşme'de gerçekleşti.

Salih Zeki Pekin kimdir Haberi

Salih Zeki Pekin kimdir
Mimar Salih Zeki Pekin vefat etti. Salih Zeki Pekin'in cenazesi yarın İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Urla'da toprağa verilecek. Ailesi taziye ilanı...