28 / 03 / 2024

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat iletişim

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat iletişim

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Emlak ve otomotivde dikkat çeken düşüş! Bakan Bolat rakam verdi!

TBMM Genel Kurulu’nda bakanlığının 2024 bütçe görüşmelerinde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak, otomotiv ve kiralardaki düşüşe dikkat çekti. 

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Balık tarafından kuruldu.

Realpro İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realpro İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Doğan tarafından kuruldu.

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Umutcan Ok tarafından kuruldu.

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Arslan tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Tepeyazı tarafından kuruldu.

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. kuruldu!

Ykm Architecture İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Tem.İthalat İhracat Hizm.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yılmaz tarafından kuruldu.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat iletişim Haberi

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat iletişim

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını...