26 / 04 / 2024

Sami Özey kimdir

Sami Özey kimdir

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Tuğrul Fadıllıoğlu kimdir? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Tuğrul Fadıllıoğlu nerede okudu? Arçelik'te hangi görevleri yürüttü? Hangi şirketlerin üst düzey yöneticiliğini yaptı? İşte Tuğrul Fadıllıoğlu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Sami Vodina kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina kimdir? Sami Vodina bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Sami Vodina'nın biyografisi...

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Sami Er kimdir?

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcı Sami Er, TOKİ tarafından Emlak Konut yönetim kurulu üyeliğine aday gösterildi. Peki, Sami Er kimdir?

Nasih Arkan kimdir?

Doğuş İnşaat'ta üst düzey yönetici ve Başkan Danışmanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan vefat etti. Peki, İnşaat Yüksek Mühendisi Nasih Arkan kimdir? Hayatı boyunca hangi işlerde görev aldı?

Özhan Atalay kimdir?

Özhan Atalay, Century 21 Türkiye Genel Müdürü oldu. Peki, Özhan Atalay kimdir? Üst düzey yöneticilik deneyimleri olan Özhan Atalay, bugüne kadar hangi sektörlerde hizmet verdi? İşte Özhan Atalay...

Mahmut Sami Mallı kimdir?

İnşaat Mühendisi Mahmut Sami Mallı, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mahmut Sami Mallı kimdir? Mahmut Sami Mallı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mahmut Sami Mallı...

Sami Öztürk kimdir?

Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü Sami Öztürk kimdir? Sami Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Sami Öztürk, ne zamandan beri Çevre ve Şehircilik Sakarya İl Müdürü?

Sami Aydın kimdir?

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sivas Belediye Başkanı olarak seçilen Sami Aydın kimdir? Sami Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sami Aydın'ın biyografisi...

Sami Özey kimdir Haberi

Sami Özey kimdir

Son yıllarda eski Türkiye ile yeni Türkiye tartışmaları olduğuna dikkat çeken gazeteci ve yazar Sami Özey:“Eski ve yeni Türkiye’yi tanıyoruz. Atalarımız, ‘Marifet iltifata tabiidir, iltifatsız marifet de zayidir’ diyor. Güzel hizmet yapanları övmeliyiz. Yalnız çok fazla da abartmamalıyız. Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser. Bu yeni Türkiye’nin bir ürünüdür. Eskiden de eserler hizmete sunuldu. Ancak ikisinin arasında çok fark var. Eskiden sular akmazdı, Sultanahmet’te çöp dağları birikirdi.”  dedi.




Bağcılar Büyükşehir...