16 / 04 / 2024

Sami Sözat biyografi

Sami Sözat biyografi

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat kimdir? Sami Sözat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Sözat'ın biyografisi...

ÇEDBİK’TEN inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç, inşaat şirketlerine karbon hedefi çağrısı yaparak, "Şirketlerin karbon hedefini belirlemesinin de iklim krizinde iyileşme sürecini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.

Turner'den şantiyelerde tedarik sıkıntısına ve maliyet artışına çözüm geldi!

Turner'in Türkiye Direktörü Mehmet Sami Kılıç, hızlı artan maliyetler ve malzeme tedarik sıkıntısına çözüm buldu! Kılıç, “Dönem daha planlı inşaat yapmak, tedarik sürecini iyi planlayarak israfı önleyen Yalın İnşaat yöntemlerini kullanmak" dedi.

Sami Kiresepi ve Rachel Araz Kemerburgaz'a taşındı!

Sabah köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugün kaleme aldığı yazısında Sami Kiresepi ve Rachel Araz'ın Kemerburgaz'daki yeni evlerini taşıdığını kaleme aldı. 

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xs Mühendislik Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Söylemez tarafından kuruldu.

16 soruda koronavirüsün kira sözleşmelerine etkisi!

Çebi Hukuk & Danışmanlık Avukatı Taha Hüseyin Çebi ve Stajyer Batuhan Özat, ''Koronavirüs salgınının kira sözleşmelerine etkisi'' konusunu kaleme aldı. İşte 16 başlıkta koronavirüsün kira sözleşmelerine etkisi...

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Emirgan Sütiş Bahreyn şubesi açıldı!

Mimar Sami Savatlı'nın Emirgan Sütiş'in Orta Doğu pazarı için hazırladığı ilk konsept restoran The Avenues Mall'da açıldı.

Körfez Köprüsü Türkiye'nin iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser!

Gazeteci-Yazar Sami Özey, Bağcılar’da düzenlenen bir söyleşi programına katıldı. Özey '' Bursa’dan dönerken Körfez Köprüsü’nden geçiş yaptık. İzmit, Bursa, İstanbullulara ve hatta tüm Türkiye’ye iftihar vesilesi sayılabilecek bir eser.'' dedi.

Mimar Sami Gür intihar etti!

DENİZLİ'de yaşayan evli ve 3 çocuk babası mimar 60 yaşındaki Sami Gür, başına dayadığı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi. Gür'ün borçları yüzünden bir süredir bunalımda olduğu öğrenildi.

Penti 2018'de mağaza sayısını 700'e çıkarmayı hedefliyor!

Penti Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kariyo, 2018 yılının sonuna kadar 450’si yurtiçinde olmak üzere toplam 700 mağazaya çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Hüseyin Sami Çaprak: Araplara 15 bin konut satılacak!

Tüketici Hukuku Enstitüsü Arap Gayrimenkul Yatırımcıları Komisyonu Başkanı Hüseyin Sami Çaprak, "Bu yıl içerisinde Arap yatırımcılara satılacak gayrimenkul sayısının 15 bin civarında olacağını öngörmekteyiz" dedi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapılacak spor salonu için yetki alındı!

Galatasaray Kulübü'nün ekim ayı olağan divan kurulu toplantısı yapıldı. Dursun Özbek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ne yapmayı planladıkları spor salonuyla ilgili yetki belgesini aldıklarını aktardı.

Mimari kültür üzerine söyleşi düzenlendi!

Öğretim üyeleri ve öğrencilerin katıldığı söyleşide Doç. Dr. Kamuran Sami "Cebimdeki Kimlik Veya Yersel Kimlik: Yer, Zaman Ve Mekanın Halleri Üzerine Antropolojik Bir Okuma" adlı sunum gerçekleştirdi.

Sami Sözat biyografi Haberi

Sami Sözat biyografi

Sami Sözat kimdir?

Sami Sözat, Balıkesir’in Işıklar Köyü’nde doğdu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi mezunudur. Ziraat Yüksek Mühendisi olarak Tarım ve Köyişleri Bakanlıkları bünyesinde çeşitli kademelerde Mühendis-Baş Mühendis ve Daire Müdürü olarak görev yaptı. 


Uzun yıllar Ziraat Odası Başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği ve Milletvekilliği yaptı. Milletvekilliği döneminde: TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonu sözcülüğü, Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 


Hizmetlerinde daima millet menfaatlerini göz önünde tutarak TEMİZ siyasetin bilinen isimlerinden olmuştur.


Sami Sözat Balıkesir..

Meslek: Ziraat Mühendisi - Çiftçi

Eğitim Durumu: Üniversite

Ünvan: Büyükşehir Belediye Başkan...