29 / 03 / 2024

Samir Moustfa A.Sunbol

Samir Moustfa A.Sunbol

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Samir Moustfa A.Sunbol tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta Bomonti, Anthill Residence'ta kuruldu

Samir Efendic'ten Türk iş adamlarına yatırım çağrısı!

Novi Grad Belediye Başkanı Samir Efendic, “Türkiye ve Bosna Hersek vatandaşları arasına iyi bir kültürel bağ var. Türkiye’deki otelcilik deneyimi yüksek olan işadamlarını şehrimize yatırım yapmaları için davet ediyorum,” dedi.

İzocam Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Samir Mamdouh Kasem seçildi!

İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş., 21 Mart 2014 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Samir Mamdouh Kasem'in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Gianni Scotti'nin seçilmelerine karar verildiğini bildirdi...

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Samir Moustfa A.Sunbol tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta Bomonti, Anthill Residence'ta kuruldu

Büyükçekmece`de inşa edilecek Milpark`ın satışları başlıyor

Milpa A.Ş, İstanbul Büyükçekmece'deki Milpark Konut Projesinin satış ve pazarlamasına bu ay itibarıyle başlayacak.

Astoria günde 35 bin kişiyi ağırlayacak yılda 1.5 milyar $ kazanacak

Kapılarını bugün açan Esentepe Astoria Alışveriş ve Yaşam Merkezi için 180 milyon dolar harcandı. Merkezin rezidans bölümlerine birkaç milyar dolarlık yatırım daha yapılacak.

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Samir Moustfa A.Sunbol Haberi

Samir Moustfa A.Sunbol

Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Samir Moustfa A.Sunbol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;turizme hizmet amaç ile restoranlar eğlence yerleri otel motel pansiyon apart otel ve bunlar gibi konaklama tesisleri açmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sega Turizm Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi adres: Bomonti, Anthill Residence, Cumhuriyet Mahallesi, İncirlidere Caddesi, A Kule, 18. Kat,...