19 / 04 / 2024

Samsun Bafra yol çalışması

Samsun Bafra yol çalışması

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Samsun Bafra'ya orta ölçekli sanayi sitesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bafra Belediyesi tarafından Aktekke Mahallesi sınırları içerisinde inşaat çalışmalarına başlanmış Orta Ölçekli Sanayi Sitesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Belediye otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı beş arsa satacak!

Samsun İli Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun Bafra'da yer alan otel, akaryakıt, ticaret ve depolama alanı imarlı arsalar için satış ihalesi düzenliyor. 

Samsun'da 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa satışı yapılıyor! Bu fırsat kaçmaz!

Samsun Bafra Milli Emlak Müdürlüğü tarafından toplam 6 mahallede 15 adet taşınmaz satışa sunuldu. İşte satışa çıkarılan arsalara ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Samsun Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Samsun Bafra'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Samsun Bafra'ya 2 yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Samsun Bafra'da 2 yeni millet bahçesi inşa edecek.

Samsun'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağabeyi tarafından darbedilen kişi yaşamını yitirdi.

Samsun Bafra Bölge Hastanesi inşaatı çürümeye terk edildi!

Samsun’un Bafra ilçesinde 1997'de yöre halkının bağışlarıyla kaba inşaatı yapılan Bafra Bölge Hastanesi çürümeye terk edildi.

Samsun'da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Samsun Bafra'da hayırsever iki iş insanı, tadilatını yaptırıp eşyalarını da temin ettikleri bir evi ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye hediye etti...

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun Bafra'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle yeğenini öldürdüğü iddia edilen kişi gözaltına alındı.

Samsun Bafra'da yeni gasilhane projesi start aldı!

Samsun Bafra Belediyesi yeni gasilhane için çalışmalara başladı. Eski gasilhanenin yıkım çalışmaları tamamlandı. 

Samsun'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Samsun ili, 19 Mayıs, Alacam ve Bafra ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Samsun Bafra yol çalışması Haberi

Samsun Bafra yol çalışması

Samsun Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, devam eden çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Yaz mevsimiyle beraber asfalt kaldırım çalışmalarına yoğunluk verdik. İlçemizin çeşitli mahallelerinde bu çalışmaları yapmaktayız. Bazı mahallelerimizde çalışmalar yaptık. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu çalışmaları yoğun bir şekilde hız kesmeden devam ettiriyor. Daha önce Altınyaprak,  Mevlana, Kemalpaşa, Hacınabi, Tabakhane, İshaklı ve birçok mahallemizin cadde ve sokaklarında asfalt ve kaldırım yaptık. Buralarda eksik kalan yerlerimizde yine çalışmalara devam edeceğiz. Gazipaşa Mahallemizde yama çalışmaları yapıyoruz. Gaziosmanpaşa Mahallemizde asfalt çalışmaları yapmaktayız. Gazipaşa Mahallemizde ve diğer mahallelerimizde asfalt ve kaldırım çalışmalarımız olacak. Büyükşehir Belediyemizin yetkisi alanında olan caddelerimizde de Büyükşehir Belediyemiz asfalt ve kaldırım yapacak. Tüm imkânlarımızı seferber ettik. İş makinalarımız, asfalt şantiyemiz, parke taşı tesislerimiz ve personellerimiz olmak üzere Kendi...