29 / 03 / 2024

Samsun'da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Samsun'da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Samsun Bafra'da hayırsever iki iş insanı, tadilatını yaptırıp eşyalarını da temin ettikleri bir evi ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye hediye etti...



Samsun'un Bafra ilçesinde hayırsever iki iş insanı, ihtiyaç sahibi 4 çocuklu aileye ev hediye etti. 

İlçede yaşayan Mahmut Özkök, Hacınabi Mahallesi'nde yer alan evini ihtiyaç sahibi bir aileye hediye etme kararı aldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaklaşık 200 bin TL değerindeki apartman dairesinin tadilatını yaptıran Özkök'ün bu davranışından haberi olan hayırsever Veysel Özkök de evin eşyalarını aldı.

Mahmut ve Veysel Özkök, yaptıkları araştırmada, daireyi, Yavuz ailesine vermeye karar verdi. 

Samsun da hayırsever iş insanlarından inşaat işçisi ve ailesine ev sürprizi!

Konudan haberdar olan Kaymakam Cevdet Ertürkmen ile birlikte eve gelen Mahmut ve Veysel Özkök, daha sonra inşaat işçisi Hüseyin Yavuz ve eşi Mehpare Yavuz'u da eve davet etti. 

Kaymakam Ertürkmen, eşi ile beraber eve gelen 4 çocuk annesi Mehpare Yavuz'a, "Mahmut Bey bu evin tapusunu size verecek." dedi. Bunun üzerine büyük sevinç yaşayan Yavuz, "Kamera şakası mı? Rüyamda görsem inanmazdım. Siz beni çok mutlu ettiniz, Allah da sizi iki cihanda bunaltmasın, Allah razı olsun. Çocuklarımın yatacak yatakları yoktu. Hala şoktayım kamera şakası diye bekliyorum hala" diyerek heyecanını ve şaşkınlığını gizleyemedi. 

Mahmut Özkök, yeni tip koronavirüs salgını süresince bir aileyi sevindirmek istediğini dile getirerek, amacına ulaştığı için mutlu olduğunu belirtti. Kaymakam Ertürkmen ise hayırsever iş insanlarına davranışlarından dolayı teşekkür etti. Ertürkmen, daha sonra evin tapusunu Mehpare Yavuz'a verdi. 

Sultangazi'deki tarihi kilise harabeye döndü!


Geri Dön