11 / 12 / 2025
fuzul

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Samsun Havaalanı kapatılacak mı?

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi.

Samsun'da yarın 60 yatırımın açılışı yapılacak!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, 18 Mayıs 2015 Pazartesi günü Samsun'a gidecek. Saat 13:50 sularında Çarşamba Havaalanı'na inmesi beklenen Erdoğan, saat 14:15'de Samsun Valiliğini ziyaret edecek.

Samsun’da kamusal alan oluşturulacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kent merkezindeki bazı kamu binalarının eski havaalanı bölgesine taşınarak, modern bir kamusal alan oluşturmayı planladıklarını dile getirdi.

Samsun'da eski havaalanına devlet kampüs!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki tüm kamu kurumlarını eski havaalanı arazisine taşımak için düğmeye bastı. Büyükşehir ayrıca, Samsuna büyük bir orduevi yapmak için de harekete geçti

Lütfi Elvan: Samsun havaalanının işletme hakkının devriyle özel kesime açılacak!

Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, havaalanlarında dünyaya örnek teşkil edebilecek yap işlet devret projelerine imza attıklarını belirterek, birçok havaalantn daha işletme hakkının devriyle özel sektöre açılacağını belirtti.

Vakıflardan Samsun'da satılık 32 gayrimenkul!

Samsun Vakıflar Vezirköprü’de bulunan çeşitli kullanım özelliklerine sahip olan 32 gayrimenkulü satışa çıkardı

Samsun'da 2 milyon 633 bin TL'ye satılık 3 dükkan! İcradan!

 Samsun 6. İcra Müdürlüğü, Samsun İlkadım İlçesi, Kale Mahallesi'nde bulunan 95 metrekarelik 3 dükkanı satışa çıkardı. 95 metrekarelik 3 dükkanın tahmini bedeli 2 milyon 633 bin TL olarak belirlendi

Atakum Rezidans Samsun 'da 45 bin TL 'ye! Sıfır faizle!

Tokatlıoğlu İnşaat"ın Samsun"daki konut projesi Atakum Rezidans"ta fiyatlar 45 bin TL"den başlıyor. Projede 24 ay sıfır faizle taksit kampanyası var¦

Bahadır İnşaat Samsun'da mal alım ihalesi yapacak!

Bahadır Tıbbi Alet Cihaz ve İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret A.şž., Samsun'da 'Üretim Teknolojisinin Geliştirilmesi ve Yeni Ürün Sunulması Projesi' için mal alım ihalesi açtı

Samsun Çarşamba Belediye Başkanlığı 28 konut satıyor!

Samsun Çarşamba Belediye Başkanlığı toplam 28 adet konutu, Bursa İl Özel İdaresi ile arsa satmak üzere ihale açtı

OMV Samsun'da doğalgaz santralinin temelini attı!

Avusturya enerji şirketi OMV 600 milyon euroluk doğalgaz kombine çevrim santralinin temelini Samsun'da attı. 870 megavat kapasiteli santral 2012'de faaliyete geçecek

Diyabakır ve Samsun Büyükşehir Belediyeleri'nden taşınmaz satışı!

Diyarbakır ve Samsun Büyükşehir Belediyeleri çeşitli taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı. Diyarbakır"da Ofis yeraltı çarşısında bulunan 6 dükkan, Ofis Cami Sokakta yer altı otoparkı  satılıyor

Samsun Havaalanı kapandı mı Haberi

Samsun Havaalanı kapandı mı

Samsun Havaalanı'nın kapatılmamasını manşetine taşıyan gazetemiz haberleri ses getirdi, 3 bin imza toplandı, Bakan Kılıç ve vekillere gönderildi. Çarşamba Havalimanı'nın pist tadilatı nedeniyle 3 ay uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirterek "Yeni pist yapılması için 3 bin imza topladık, milletvekillerine gönderdik "dedi. 


Karadeniz Turistik İşletmecileri Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, Çarşamba Havalimanı'nm pist tadilatı nedeniyle 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında uçuşa kapatılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. Havalimanı'nın kapatılması konusunda turizmcilerin ve vatandaşların bildilendirilmediğini vurgulayan Toktaş" Samsun ekonomisi bunu kaldırmaz. 


Havalimanı kentin can damarı konumunda. Yeni bir pist yada başka formül düşünülmeli. Devletimiz bunu sağlayacak güçtedir "dedi. 

Toktaş, 3 bin imza topladıklarını ve milletvekilleri ve ve kabinedeki tüm bakanlıklara gönderdiklerini açıkladı. 



REZERVASYONLAR İPTAL Mİ OLACAK 

Tadilat konusunda ortak bir konsorsiyum oluşturulup fikir alınması gerektiğini belirten...