26 / 04 / 2024

Samsun Kurt Köprü Yolu ihalesi ne zaman

Samsun Kurt Köprü Yolu ihalesi ne zaman

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,Türkiye'nin tek mihraplı köprüsü olan tarihi Kurt Köprü yolunun, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce 2015 yılı içerisinde ihale edileceğini söyledi.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Bafra Fener Köprüsü açılış için gün sayıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Bafra ilçesinin iki yakasını birbirine bağlayacak olan Fener Köprüsü’nü inceledi.

Samsun Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Samsun'un Çarşamba ilçesinde hayata geçirilen Hürriyet-Kumtepe Köprüsü'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Samsun Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını inceledi.

Bafra'ya yapılan ikinci köprü inşaatı devam ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra'da yapılan ikinci köprü inşaatını yerinde inceledi.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Hacılıçay Köprüsü'nün açılışı ertelendi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Çarşamba Hacılıçay-Köklük Köprüsü ve Çevre Yolları’nın bugün yapılması planlanan açılış töreni, ileriki bir tarihe ertelendi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü açılıyor!

Çarşamba Ovası’nın kırsal kalkınma ve ulaşım sorunlarından biri daha çözüldü. Bölge tarımını olumsuz etkileyen ulaşım sorununu Hacılıçay Köprüsü ile tarihe gömen Samsun Büyükşehir Belediyesi, 10 Milyon TL’lik dev yatırımı hizmete açıyor.

Bafra'ya ikinci köprü müjdesi!

Bafra 100 yıllık köprü sorununa neşter vuran Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçeye verdiği ikinci köprü müjdesi için uygun yer tespitine başladı. Başkan Yılmaz, hem Bafra hem de Çarşamba ovalarına kazandırılacak projelerin yerlerini havadan inceledi.

Samsun Hacılıçay Köprüsü bayramdan sonra açılıyor!

Bafra'nın 100 yıllık köprü çilesini bitiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz,Çarşambalı çiftçilere de müjdeyi verdi. Hacılıçay Köprüsü Kurban Bayramı'ndan sonra resmi olarak açılıyor.

Samsun Türbe-Kalaycılı Köprüsü açıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Türbe-Kalaycılı Köprüsü ve bağlantı yolları yapılan açılış töreni ile resmi olarak hizmete açıldı.

Samsun Türbeli-Kalaycı Köprüsü açıldı!

Bakan Kılıç ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediyesinin Bafra ilçesinde Kızılırmak üzerinde, Türbeli-Kalaycı mahallelerini birleştiren 260 metre uzunluğunda yapılan ve 8 milyon liraya mal olan köprünün açılışına katıldı.

Samsun Kurt Köprü Yolu ihalesi ne zaman Haberi

Samsun Kurt Köprü Yolu ihalesi ne zaman


AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'un Vezirköprü ve Havza ilçesinin sınırlarını çizen İstavroz Çayı üzerindeki Türkiye'nin tek mihraplı köprüsü olan tarihi Kurt Köprü yolunun, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nce 2015 yılı içerisinde ihale edileceğini söyledi. 

Samsun'un Havza ilçesi Tahna köyünde bulunan tarihi Kurt Köprü'nün yöre turizmi açısından büyük bir önem taşıdığını söyleyen Milletvekili Demir, "Geçmişte Türkler tarafından Altın Yol ve İpek Yolu olarak da adlandırılan güzergah üzerinde bulunan yaklaşık 700 yıllık tarihi köprü, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü tarafından restore edilmişti. Fakat eski yol güzergahı olduğu için köprüyü ziyarete giden vatandaşlarımız araçlarını 250 metre uzağa bırakıp yaya olarak, gidiyordu. 

Tarihi ve turistik özelliği olan bu köprünün restoresinin ardından yolu için çalışmalar başlatılmıştı" dedi. 



Gazete...