25 / 04 / 2024

samsun seramik showroom

samsun seramik showroom

NG Kütahya Seramik ve NG Kütahya Porselen, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik ve porselen showroom’unu, 18 Aralık Çarşamba günü düzenlenen görkemli bir törenle Samsun’da hizmete açtı...

Yurtbay Seramik, Ufuk Yapı Showroom açılışını yaptı!

Yurtbay Seramik, 5 Mayıs Cuma günü Ufuk Yapı Showroom açılışını gerçekleştirdi.

Yurtbay Seramik A+ Konsept Showroom'uyla Anadolu Yakası'nda!

Yurtbay Seramik, İstanbul Anadolu Yakasının ilk ve tek A+ konsept mağazasının, kapılarını Anadolu Yakası’nın gözde semtlerinden Altunizade de Ökten İnşaat iş ortaklığı ile 12 Mayıs Cuma Saat 15:00 'de açmaya gün sayıyor.

Mamak Siteler Showroom'da sona gelindi!

Mamak’a kazandırılan yatırımlardan biri de Siteler Esnafı için yaptırılan showroom. Samsun Yolu kenarına Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen showroom hem Siteler esnafının yüzünü güldürecek hem de Mamak’ta istihdama katkı sunacak

Türkiye’nin en büyük seramik showroomu hizmete açıldı!

Yurtbay Seramik’in İstanbul’daki iş ortağı Çakmak Yapı A.Ş., Türkiye’nin en büyük seramik showroom’unun kapılarını 1 Haziran Çarşamba günü açtı.

Çakmak Yapı A.Ş. Showroom 1 Haziran'da açılıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye'deki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom İkitelli'de açılıyor. Bin 600 metrekarelik alana sahip showroom 1 Haziran'da hizmete girecek.

Yurtbay Seramik,Türkiye'deki en büyük mağazasını İkitelli'de açıyor!

Yurtbay Seramik'in Türkiye genelindeki en büyük mağazası Çakmak Yapı A.Ş. Showroom, 1 Haziran Çarşamba günü İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de açılıyor.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

NG Kütahya Seramik Bakırköy'de showroom açtı!

NG Kütahya Seramik, yurt içindeki showroomlarına bir yenisini daha ekledi. Bakırköy sahil bölgesinin ilk ve tek seramik showroomu görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Yurtbay Seramik, Antalya’daconcept mağazasını açıyor!

Antalya'nın ilk concept mağazası olma özelliğini taşıyacak olan showroom, 1.100 metrekare alanda, 3 katlı mağazası ile Yurtbay Seramik’in her beğeniye hitap edecek göz alıcı tasarımlarına yer verecek.

Fantasia Seramik showroom’unu yeniledi!

Dünyaca ünlü markaların en yeni ürün ve koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Fantasia Seramik, showroom’unu yeniledi. Showroom’un zemin katında havuz etrafı deck uygulama, modern ve klasik vitrifiyeler, ve seramik çeşitleri bulunuyor.

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group'dan Samsun'da showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önemli markalarından olan Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği showroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa, Yapıcı Fikirler'i Samsun'a taşıyor!

Son yıllarda birçok yatırıma imza atan Vefa, son olarak yatırımlarına Samsun’da hizmete soktuğu Showroom’u da ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini Samsun aracılığıyla tüm bölgeye taşıyacaklarını söyledi.

samsun seramik showroom Haberi

samsun seramik showroom

Özel tasarımların yaratıcı markaları NG Kütahya Seramik ve NG Kütahya Porselen, Samsun’da benzersiz bir showroom’un açılışını gerçekleştirdi. 18 Aralık 2013 Çarşamba günü gerçekleştirilen açılışa katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, showroom’u gezerek, NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’dan ürünler hakkında bilgi aldı. Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da katıldığı açılış törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.



Açılış töreninde konuşan NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, “NG Kütahya Porselen ve NG Kütahya Seramik olarak bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz showroom’u Samsunlularla buluşturmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Mağazamız, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük seramik ve porselen showroom’u olarak hizmet verecek. En yeni kreasyonlarımız, dünya çapında ödüller kazanmış tasarımlarımız bu showroom’da Samsunlularla buluşuyor. Samsun’da ve...