24 / 04 / 2024

samsun toki devlet hastanesi ihalesi ne zaman

samsun toki devlet hastanesi ihalesi ne zaman

Samsun İli Terme ilçesi 75 Yataklı Hastane inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Samsun Gazi Devlet Hastanesi'ne ek bina yapılıyor!

Samsun'da koronavirüs vakalarının artması nedeniyle Gazi Devlet Hastanesi’nin bitişiğine ek bina inşası için karar alındı. Acil servisin pandemi kısmının genişletileceği bina, Covid-19 hastalarını tedavisi için kullanılacak.

Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin yapımı hala tamamlanamadı!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Vezirköprü Devlet Hastanesi’nin inşaatının ne zaman tamamlanacağı hakkında sorular sordu...

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Samsun Belediyesi tarafından Salıpazarı ilçesinde inşaatına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı. 40 yataklı hastanenin 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Samsun Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu mu?

Samsun Salıpazarı Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin inşaatının durduğu iddia edildi. Salıpazarı Belediyesi'nden konu ile ilgili açıklama geldi. 

Samsun 19 Mayıs Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı!

Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde inşa edilecek Yeni Devlet Hastanesi'nin yer teslimi yapıldı.

Samsun 150 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 11 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun Vezirköprü'de 150 Yataklı Devlet Hastanesi inşa edecek. Hastanenin ihalesi 11 Haziran'da yapılacak...

TOKİ'den Samsun'a 150 yataklı devlet hastanesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 150 yataklı devlet hastanesi ve 20 ünitelik ağız ve diş sağlığı merkezi inşa edecek.

Samsun'a ikinci devlet üniversitesi müjdesi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Samsun'a ikinci bir devlet üniversitesini açıyoruz. Doğrudan şehrimizin ismini verdiğimiz Samsun Üniversitemizin kuruluşuyla ilgili karar, önceki gün Yükseköğretim Kurulumuzda alındı" dedi.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Samsun Çarşamba Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba ilçesi Kavakdibi mevkiinde yapımı devam eden yeni Çarşamba Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Samsun Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'u tamam!

Yeni Havza Devlet Hastanesi'nin yüzde 99'unun bittiğini söyleyen Samsun Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. S. Sırrı Kılıç, hastanenin 2017'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi

Samsun Çarşamba Devlet Yolu Kavşak Köprüsü’nün temeli atıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’nün temelini attılar.

Samsun Terme Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

2014 yılında inşaatına başlanan Samsun Terme Devlet Hastanesi; diyaliz, diş polikliniği, acil servis birimleri, poliklinikler ve diğer birimler ile modern binasında hizmete başladı.

samsun toki devlet hastanesi ihalesi ne zaman Haberi

samsun toki devlet hastanesi ihalesi ne zaman

Samsun İli Terme ilçesi 75 Yataklı Hastane  inşaatı  ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 29 Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/...