25 / 04 / 2024

samsun toki ulugazi mahallesi

samsun toki ulugazi mahallesi

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

Samsun Ulugazi TOKİ'ye müjdesi!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsun’un en büyük toplu konutlarından birisi olan Ulugazi TOKİ konutları sakinlerinin ihtiyacı olan cami talebini yerine getiriyor.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap son başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Samsun Ladik 2.Etap Toplu Uygulaması kapsamındaki 17 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap ev fiyatları!

Samsun TOKİ Ladik 2. Etap ev fiyatları dairelerin konumlarına bağlı olarak değişiyor. Peşinat olarak minimum 15 bin 285 TL alınan projede başvurular 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle başlayacak.

Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta fiyatlar 101 bin 902 TL'den başlıyor. Projede 15 bin 285 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. Peki Samsun TOKİ Ladik başvuruları ne zaman?

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi Samsun Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler satışa sunulacak.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 347 TL taksitle!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta 347 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor. Kura çekimi yarın gerçekleşecek olan projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi 2015!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi 'nde 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede başvurular 14 Ağustos'ta sona erdi. İşte TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekilişi 2015 detayları...

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

Toplam 63 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Samsun Ladik 2. Etap'ta daire fiyatları 71 bin 154 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekimi nerede?

2015 TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura!

2015 TOKİ Samsun Çay Mahallesi alt gelir grubu kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade uygulanan projede daire fiyatları 103 bin 480 TL'den başlıyor.

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura yeri!

Samsun Ladik 2. Etap TOKİ kura yeri Samsun Ladik Belediye Düğün Salonu olarak belirlendi. Taksitlerin 347 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek!

TOKİ Samsun Çay Mahallesi kura çekimi yarın gerçekleşecek. Toplam 368 adet konutun satışa sunulacağı projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekilişi yarın!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap kura çekilişi yarın yapılacak. Toplamda 63 dairenin satışa çıkacağı projede 8 bin 538 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri taksitleri!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri taksitleri 592,94 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen projede yüzde 10 peşinatta, kalan tutar 96 ay vadelendiriliyor.

samsun toki ulugazi mahallesi Haberi

samsun toki ulugazi mahallesi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, mahallelerdeki sorun ve sıkıntıların yerinde çözümü için devreye soktuğu “Hizmet İçin İlkadım” toplantılarına Hastanebaşı sakinleriyle buluşarak başladı. Başkan Necattin Demirtaş, toplantıda mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını değerlendirdi. Söz alan vatandaşların ulaşım, eğitim, yol, kentsel dönüşüm sorunları gibi taleplerini alan Başkan Demirtaş, sorunlar ve bu sorunların çözümleri noktasında çözüm önerilerinde bulunarak not aldı.

“TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik” 

Samsun Haber Tv'de yer alan habere göre, mahalle sakinlerinden gelen taleplerle ilgili olarak konuşma yapan Başkan Necattin Demirtaş, “Benim de çocukluk yıllarımın geçtiği bu mahallede 20 yıldır yapılmayı bekleyen ve Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ arasında anlaşma sağlandı. Saitbey, Ulugazi ve Kökçüoğlu (Anadolu, Zeytinlik, Kadıköy) Mahallelerinde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı...