25 / 04 / 2024

Samsun yıkım

Samsun yıkım

Samsun İlkadım'da heyelan nedeniyle zarar gören ve büyük risk oluşturan iki katlı ev, AFAD ekipleri tarafından tahliye edildi.

Samsun'da binalar riskli!

Samsun'da 5 yıl içerisinde bin 577 binada, 3 bin 340 konutta ve 889 iş yerinde risk tespit edildi.

Karadeniz'de akıllara durgunluk veren yıkım! Kepçe operatörü yanlış adrese gidip yanlış evi yıktı

Samsun'da yaşanan bir yıkım duyanları şaşkına çevirdi. Kepçe operatörü yıkım için gittiği evin adresini yanlış yazınca başka birinin evini yıktı. Olay ortaya çıkınca müteahhit hemen olay yerine gitti ama iş işten çoktan geçmişti.

Samsun Saathane Projesi'nde 8 katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Saathane Projesi kapsamında yıkım çalışmaları tam gaz ediyor. Proje kapsamında 8 katlı bir yapının yıkımı daha gerçekleşti. 

Bafra'daki 13 kaçak yapı için yıkım kararı!

Samsun Bafra Belediyesi tarafından ilçede bulunan 13 binanın yıkılması amacıyla sahiplerini uyarılarda bulundu. Bu durumda ev sahipleri yıkımı yapmadığı taktirde binalar belediye tarafından yıkılacak.

Havza'da depreme dayanıksız okul binalarına yıkım kararı!

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıklılık testleri sonucunda yıkım kararı alınan okulların yıkım çalışmaları başladı.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

Samsun eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Samsun'da Millet Bahçesi yapılması planlanan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Samsun Kuş Cenneti'ndeki konut yıkımı TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun 19 Mayıs'taki Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği konut yıkımını meclis gündemine taşıdı.

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Samsun'daki 171 kaçak yapının yıkımı yargı kararına bağlı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Yörükler Mahallesi'nde üçüncü derece sit alanı içerisinde kalan 321 evden 150'sinin yıkımının gerçekleştiğini belirterek, "Geri kalan 171 kaçak yapıyı yıkmak için yargı kararı bekliyoruz" dedi

Samsun Canik Hurdacılar Sitesi’nin yıkım işleminde sona gelindi!

Canik İlçesi Yeni Mahalle’de bulunan Hurdacılar Sitesi’nin yıkım işleminde sona yaklaşıldı. İşi alan yüklenici firma tarafından bilinçsizce sürdürülen yıkım işleminin yüzde 70'i tamamlandı.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımı tamamlandı!

Samsun'da yıkımı tamamlanan Büyük Samsun Oteli, tarih oldu. Yarım asır önce yapılan ve hukuki süreç tamamlanarak yıkımına başlanan otelden geriye hafriyat yığını kaldı...

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımında ilginç metot!

Samsun'da bir otelin yıkımı için iş makineleri, vinç yardımıyla 7 katlı binanın terasına çıkarıldı. Yetkililer, otelin yıkımı sırasında uyguladıkları yöntemin Samsun’da ilk defa denendiğini belirtiyor.

Büyük Samsun Oteli'nde yıkım çalışmaları hızlandı!

Büyük Samsun Otel’in yıkım çalışmalarına devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, kiraladığı 2. İş makinesini de vinç yardımıyla otelin çatısına çıkartarak işi hızlandırdı. Otelde yıkım devam ediyor.

Samsun yıkım Haberi

Samsun yıkım

Samsun İlkadım'da heyelan meydana geldi. Olay sonucunda zarar gören iki katlı ev, AFAD ekipleri tarafından riskli olduğu nedeniyle tahliye edilmesine karar verdi.

Günebakış'ta yer alan habere göre; Kadifekale Mahallesi Papatya Sokak'ta bir süre önce yağışların da etkisiyle heyelan yaşandı. Heyelanın ardından mahallenin değişik yerlerinde, stabilize yolda ve bazı binaların yakınından geçen yollarda derin yarıklar meydana geldi.

Heyelan sonucunda olay yerinde incelemelerde bulunan AFAD ekipleri, yıkılma riski olduğu nedeniyle Cengiz Ek'e ait iki katlı evi tahliye etti. Evinde kalmakta tedirgin olan Cengiz Ek, ailesi ile oğlunun evine yerleştiğini söyleyerek, şu açıklamalarda bulundu:

''80 yıldır ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıyayız. Bu ev babamdan kalma ve ben doğduğumdan beri bu evde kalıyordum. Babam da bu evde yaşadı ilk kez böyle bir şey yaşadık.'' dedi. Samsun Valisi Osman Kaymak'ın...