25 / 04 / 2024

samsung buzdolabı fiyatları

samsung buzdolabı fiyatları

Samsung buzdolaplarında indirim var mı? Samsung buzdolapları ne kadar? İşte Samsung 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung buzdolabında dev kampanya! İndirimli fiyata az stokla satışta! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın önde gelen markalarından Samsung buzdolapları, şimdi Hepsiburada.com’da indirimli fiyatıyla satışa çıktı. İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bu fiyat başka yerde yok! Carrefoursa’da buzdolabı 1.900 TL! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Yaşanan son zamların ardından beyaz eşya almak bir hayli zorlaştı… Carrefoursa’da ise beyaz eşyada büyük indirim fırsatı devam ediyor. İşte Carrefoursa indirimli buzdolabı 28 Eylül 2022 fiyat listesi…

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Samsung RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en uygun nereden alınır?

Samsung, adeta devrim niteliğindeki buzdolabını görücüye çıkardı. Son teknolojik özelliklerle donattığı RB34A6B0EAP/TR Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı satışa çıkaran Samsung, bu buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışta!

Evlerin olmaz olmaz beyaz eşyalarından buzdolabı, Samsung farkıyla satışa sunuldu. Wi-Fi özellikli Samsung RT47CB663212 Üstten Donduruculu Buzdolabı 9 taksitle satışa çıktı.

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik buzdolaplarında büyük kampanya! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! İşte fiyat listesi...

Arçelik, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki no frost buzdolaplarında 5 bin TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte geniş hacimli Arçelik buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Beko'dan büyük fırsat! Buzdolaplarında 3.000 TL'ye varan indirim! 18 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 70 cm genişlikteki no frost buzdolaplarına 3.000 TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Beko'da buzdolabı fiyatları ne  kadar oldu? İşte 70 cm Beko buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Beko'dan 1.800 TL değerinde hediye fırsatı! İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Beko, 16 - 30 Haziran tarihleri arasında beyaz eşya, üçlü ankastre set veya televizyon alışverişi yapan müşterilerine Türk kahve makinesi hediye edecek. Peki, Beko'da çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı fiyatları ne kadar? 

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Cep telefonu, bilgisayar ve televizyon gibi elektronik araçlarda kendini fazlasıyla ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da epey iddialı bir konumda yer alıyor. Samsung, RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı’nı kredili ödeme imkânıyla satışa çıkardı.

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

samsung buzdolabı fiyatları Haberi

samsung buzdolabı fiyatları

Covid-19 pandemisi ve döviz kurundaki artışlarla ile birlikte tüm dünyada etkisini gösteren ekonomik darlık sonrası beyaz eşya fiyatlarında artış gözlemlendi. Yükselen fiyatlar nedeniyle vatandaşlar markaların ve marketlerin beyaz eşya kampanyalarını ve indirimlerini takip etmeye başladı.

Beyaz eşya almak isteyen vatandaşlar hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ve dayanıklı ürünleri yakından takip ediyor. Hepsiburada.com’da sevilen Samsung buzdolaplarında indirime gitti. Samsung’un Hepsiburada.com’da büyük indirime giren modeli ise Samsung RB50RS334SA/TR.

Samsung buzdolaplarında bulunan temperli cam raflar sayesinde birçok  ağır yiyeceği rahat ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Temperli cam raflar 100 kg’a kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmış ve dayanıklılığı test edilmiştir. Bu sayede büyük tencerelerde hazırlanmış yemekleri de serin ve taze tutabilirsiniz.

Peki, Samsung’un indirime giren bu modelinin özellikleri nelerdir?

AB Yeni Enerji Sınıfı: F Aydınlatma:...